30 d’octubre 2012

AVÍS PER A NAVEGANTS INDEPENDENTISTES i MANIFESTANTS DE l'11S:

carme.laura | dimarts, 30 d'octubre de 2012 | 08:32h

Res no serà fàcil.

D'arreu, d'afora i de dins, arribaran pressions. Uns ens donaran copets a l'esquena mentre ens afalaguen, d'altres ens titllaran de nacionalistes excloents i destructors de la convivència. Insuflaran de pors els discursos. La demagògia i la por seran les armes per a debilitar i ofegar la nostra reivindicació de llibertat plena, es mentirà i calumniarà. Es dirà que la Catalunya independent serà una societat de classes, en què les elits seran els catalans autòctons i els d'altra parla i origen seran arraconats i exclosos del benestar. Es dirà que volem la independència perquè odiem Espanya.


Començaran la croada dins de Catalunya enverinant les paraules: que aquests seran els rics i aquells els pobres, que hauran de deixar de parlar la seva llengua i d'estimar el seu origen ... Vindran profetes que auguraran el pitjor per a destruir la moral col·lectiva. Arribaran d'arreu les veus , també d'aquelles comunitats que hanla  jugat sempre amb els vots i els sentiments dels qui nascuts allí establiren la seva vida a Catalunya.

I hi haurà una altra pressió més subtil i per tant enormement perillosa, la seducció del "diàleg" per part del Govern espanyol, secundada pel PSOE : l'oferta d'un nou finançament, d'un pacte fiscal que alleugeraria el dèficit de  tresoreria de la Generalitat. Pot ésser una humiliació per al Govern espanyol però és l'arma amb més força de què disposen per a intentar obstaculitzar i aturar el camí de la independència de Catalunya, venut com el retrobament dels catalans amb un feliç benestar dins d'Espanya. La gran trampa, els 360º del canvi.

Caldrà fortalesa i un Govern i un Parlament fort. I política catalana. Perquè res no serà fàcil.

Comentaris: 3
  • El corcó: Duran y Lleida.
    canyís | dimarts, 30 d'octubre de 2012 | 12:55h
    Sra. Carme-Laura, si realment voleu una independència (que és el que cridavem l'11-S) com la tenen Holanda, Finlandia, Dinamarca,... us heu deixat l'enemic interior de CiU:  Duran y Lleida... Necessitem que CiU parli CLAR i CATALÀ, deixi d'emprar eufemismes, ambigüetats i fer jocs de mans amb les paraules... Avui per avui, em fa més por el que pot fer CiU, deesprés del 25-N... que les amenaces de España...
    • Totalment d'acord, però ...
      smolins9 | dimarts, 30 d'octubre de 2012 | 16:02h
      però jo,
      no m'empasso que Duran sigui el dolent de la película. Tan a CDC com a la Unió de Duran ja els va bé aquest joc. No ens mamem el dit!

      AVÍS PER A NAVEGANTS INDEPENDENTISTES
      i MANIFESTANTS DE l'11S:


      Els independentistes catalans hem d'anar molt en compte i no deixar-nos enredar una altra vegada. Sobretot que les nostres oïdes no ens traeixin mai més, escoltem bé que diuen i cap on van, si ens equivoquem i ens fonamentem en falses expectatives serà ben bé culpa nostra i no ens ho podem permetre!

      Duran no menteix en això i ho ha dit ben clar: 1 - estat propi i tot el que proposa Ciu no significa Independència, 2 - De com surtin les urnes del 25N sortirà l'estat "propi" bord o escapçat i Catalunya aleshores seguirà esclava!

      Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció i manifestant de la Gran Manifestació de l'11-S del 2012.
  • cada cop sembla més clar
    Josep M. Muñoz | dimarts, 30 d'octubre de 2012 | 09:32h
     Els fa molta més por a ells les nostres urnes que a nosaltres les seves armes 

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog