22 d’octubre 2012

Que la necessitat de la "Declaració d'Independència" es faci gran i vagi penetrant en el convenciment de molts i molts catalans.

Sumar suports per la Declaració d'Independència!
Cal que la necessitat de la "Declaració d'Independència" es faci gran i vagi penetrant en el convenciment de molts i molts catalans.

Hem fracassat una altra vegada, no és un fracàs definitiu però és un mal presagi.
Mentre l'ANC mirava amb cert èxit d'implicar en el Procés d'Independència al President de la Generalitat Catalana, tots plegats, de facto, ens relaxàvem i no vam saber o no vam fer el necessari per implicar tots els partits independentistes en la necessària unitat per confeccionar una coalició guanyadora -tal com ha guanyat Bildu-.

És trist veure com els caps dels partits polítics catalans no han tingut la lucidesa i el coratge de posar-se d'acord per fer una coalició guanyadora per la Independència del seu i el nostre país. Quina misèria! mentre dos milions de catalans donen la cara per l'Estat Català Independent, els polítics en la seva majoria fan un paper ben galdós i miserable!

Tan difícil és fer una coalició justa, equitativa i representativa amb els principals caps als primers llocs i un programa ben travat per a la defensa del Procés Constituent de l'Estat Català Independent? Hauria atret molts abstencionistes i molta gent de tots els partits. Hauria sigut molt menys vulnerable als efectes perniciosos de la Llei de Hondt. Hauria sigut fidel testimoni del clam d'independència de la Manifestació de l'11S del 2012.

La batalla, aquesta ja ha estat perduda de que em serveix ara lamentar-me?!

La lluita continua i hem de saber i tenir ben present que qualsevol intent d'avenç en el procés sense internacionalitzar-lo de facto no deixa de ser res més que assumptes domèstics espanyols, vegeu sinó les declaracions de Viviane Reding, vice-presidenta de la Comissió Europea: "Si us plau, resolguin els seus problemes de política interna a Espanya"

Els independentistes hem de reaccionar i no relaxar-nos gens perquè el principal enemic de la nostra independència som nosaltres mateixos, n'hem de ser conscients.

Posem-nos mans a l'obra, tornem a començar, procurem sumar suports per la Declaració d'Independència, cerquem diputats que estiguin disposats a donar la cara i el vot per aquesta urgent i necessària "Declaració". Fem que el clam i l'onada per aquesta "Declaració d'Independència es faci gran i vagi penetrant en el convenciment de molts i molts catalans.

Catalans deixem de fer l'etern ploramiques i siguem conseqüents, perquè tinguem ben bé en compte que mentre no fem una Declaració d'Independència no som altra cosa que un fastigós gra al cul de Madrid! un vulgar assumpte intern espanyol.

Tinguem-ho present:

La Declaració d'Independència és la porta a la Internacionalització del Procés d'independència de Catalunya. Hem de potenciar tot el que ens vagi a favor i evitar el que ens vagi en contra. I el temps va en contra nostra, no podem permetre que el procés s'encalli o es refredi ... tenim pressa!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog