30 d’octubre 2012

Estat Català Independent: Garantia de llibertat per Catalunya



Catalunya novament lliure i el seu Estat Català Independent

Catalunya necessita esdevenir lliure i l'eina que et permet ser lliure és un estat. El nostre objectiu és alliberar Catalunya de l'opressió aliena de gent que s'aprofiten de nosaltres i ens imposen les seves lleis gregàries, gent que no ens respecta ni ens accepta com som i quins interessos tenim, gent que amb armes de tota mena, fins i

tot legislatives i judicials ens ha pres la dignitat, els nostres drets i les nostres constitucions. Hi pot haver més lladre i malfactor que aquest?

L'objectiu no és tenir un estat per tenir un estat, l'objectiu real és esdevenir amos de casa nostra amb tots els ets i uts com ho són els suïssos, els suecs i els portuguesos, per no seguir amb un reguitzell de països de tot el món.

Estat Català Independent, sense subterfugis: català i independent!

Voler la nostra llibertat nacional, sí o sí!, voler guanyar-la sense dubtar, voler guanyar-la sense rebaixar-la ni un bri. Fer de Catalunya el millor país amb el millor estat del món.

No votem de cap manera els que estan acostumats a rebaixar Catalunya, els que en realitat mai han tingut fe en Catalunya, els que per sistema canvien els noms de les coses desvirtuant-les, els que sempre posen límits, por, traves, dubtes, temors al legítim dret de plena llibertat del nostre Poble. Tenen por o interessos? Coneixent la llarga condició colonial que Catalunya pateix com a Nació i la naturalesa humana tendent a la perversió i la brutícia, crec que tants anys de dependència absoluta va molt bé a certes elits que no estimen en res la seva terra sinó només el fals poder -perquè a Catalunya el poder és fals- i estimen només la seva butxaca. Quines vergonyes i quins xantatges s'amaguen darrera tanta renúncia?

Lluitarem i vencerem en aquesta hora urgent de la nostra INDEPENDÈNCIA amb respecte escrupolós per la democràcia perquè Catalunya és així i ha de ser així: La millor terra, el millor país, el millor estat sota la capa del cel!

Salvador Molins,
Conseller de Catalunya Acció, un dels molts manifestants de l'11S del 2012.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog