13 de juny 2011

Comunicat d'ARA O MAI: Propera Manifestació Independentista pel 9 de jujiol del 2011.

 

Pel Nostre Futur Independència


Benvolguts compatriotes:

Des d'Ara o mai seguim treballant per la independència i per la unitat de l'independentisme en tot allò que creiem tenim en comú els uns i els altres, i això és fer força tots junts per aconseguir la nostra llibertat.

És per això que som una de les entitats que faran possible la propera manifestació independentista del 9 de Juliol, perquè creiem que ara si toca, perquè portem massa temps pidolant allò al que tenim dret i se'ns nega, perquè la independència en veritat, depèn de tots nosaltres.

Hem aconseguit que la majoria de les forces polítiques independentistes ens donin suport, i tots ells estan treballant conjuntament amb l'organització per a què això sigui un èxit, intentarem aconseguir en els propers dies la implicació i suport de la resta de forces polítiques i socials que encara no s'han definit.

És hora de mullar-se pel país, ha arribat l'hora d'iniciar la nostra reivindicació d'una forma transversal i unitària amb l'objectiu de la independència.

Podeu veure la informació referent a la manifestació a: www.araomai.cat/articles/i/624,  i un cop aquí podeu  fer clic a l'enllaç i anar a la plana oficial de la manifestació.

Moltes gràcies a tots/es pel vostre suport, us recordem un cop més que tots aquells que ho vulgueu poder ser part activa d'Ara o mai,  només cal que ens contacteu a:info@araomai.cat
Estem implicats directament a la majoria de moviments que lluiten per la llibertat del País i encara hi ha molta feina a fer, i volem estar presents a tot arreu on puguem ajudar a l'independentisme.
Us recordem que podeu seguir-nos a Facebook i a Twiter

Salutacions
Carme Teixidó
Coordinadora

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog