30 de juny 2011

Hi hem de ser tots!





A l’Èxode Català, el camí que va des de la situació colonial que patim els catalans fins l’assoliment de l’Estat Català amb representació a les nacions Unides, hi hem de ser tots! La llibertat de construir i gestionar la normalitat d’un estat propi i exclusiu, un estat català amb tots els seus ets i uts, és aquell camí que també ha fet manta vegades el Poble d’Israel. L’ÈXODE !!!

Aquest camí per naturalesa és una camí dur, no ho és pas pel patiment que tot procés seriós pot comportar sinó per la fermesa amb que s’ha d’emprendre.

Els catalans, els independentistes primer, els que creiem amb la legitimitat de tot Poble, àdhuc el nostre naturalment, a gestionar la seva llibertat, els seus valors, drets i constitucions, i els seus recursos, sense interferències alienes, ens hem d’entrenar per a l’imprescindible èxode de ruptura amb allò i aquells que ens priven de fer el nostre camí.

Els independentistes, doncs, no podem deixar passar ni una oportunitat d’entrenament i assaig per a fer aquest èxode. Hi hem de ser tots! Tots! forts, valents, trencadors, sense mandres ni pors! Noies i nois, dones i homes, tots ens hem de posar les piles!

La manifestació del  9 de juliol d’enguany és una bona ocasió per avançar i per entrenar-nos en la tasca urgent que ens cal: Trencar! ... Bon cop de falç! ... Bon cop de falç a tort i a dret!

Ens hem d’entrenar, ens hem de recolzar, ens hem d’empènyer ... Hi hem de ser tots!

A la manifestació, al Moviment per la Independència (MxI), a la Casa Gran de l’independentisme valent, al debat del full de ruta que cal seguir ... Hi hem de ser tots!

Som davant de Jericó! Davant del Jericó dels dubtes, de les pors, de les tonteries que ens inhibeixen, que ens separen o enmendreixen; són altes muralles però a la fi muralles amb peus de fang.

Falten set dies per a la manifestació del 9 de juliol del 2011...   Que tremoli Catalunya!

Donarem set voltes, una cada dia, a les muralles del Jericó que ens inhibeix i separa! Una volta per dia! I que tremoli aquesta muralla de fang!

Fins que caigui donarem voltes! Jericó, Jericó, Jericó!

Emprendrem l’Èxode, una i una altra vegada!

I que sonin els corns i les trompetes! ... perquè hi hem de ser tots!

Salvador Molins Escudé,
membre dels Berguedans per la Independència de Catalunya,
adherit a SI, desitjós de l’ANC i del  MxI, Conseller de Catalunya Acció.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog