19 de juny 2011

És l'hora de vertebrar el Moviment Independentista

 

La Manifestació convocada pel proper 9 de Juliol, a Barcelona, amb el lema del Cartell que adjunto en aquest post "Pel nostre futur: Independència"
és la primera manifestació
de les vàries que el món catalanista, nacionalista i independentista ha convocat sense complexes de forma netament i explícitament independentista.

El lema "Pel nostre futur: Independència" és ferm, no té complexe d'esclau, no enganya amb paraules falses com la que odio personalment per enganyosa com la que més, em refereixo a la paraula "sobiranisme o sobiranista" paraula que ho vol dir tot i no vol die res!

La convocatòria d'aquesta manifestació, per sort, ja no conté aquell mot infantil del "Volem!".


Nosaltres, els independentistes sense complexes que ja anem a la directa i  que cada vegada som més i som més valents, no "volem" ... sinó que fem! i estem apunt de fer el que calgui de bo per vertebrar el Moviment Independentista mentres s'acosta inexorablement el mític 2014.
Fa un any d'aquella darrera Gran Manifestació, independentista no pas per la mesella convocatòria referida al TC Ecspanyol sinó per el clam general, les consignes, les pancartes i les múltiples i repartides estelades, fa un any, tot aquella riuada de gent en defensa de Catalunya va ser ignorada per la majoria de la nostra pròpia classe política. No ens ha d'estranyar que hi hagi gent molt indignada!

Per a què serveix tenir una Gran Manifestació en defensa dels nostres drets si els responsables d'aquesta defensa fan l'orni o no entenen el que se'ls demana?
No hi ha pitjor sord que el qui no hi vol sentir!

Qui respondrà el Clam d'aquesta nova manifestació del proper 10 de Juliol?

-El Sr. Mas, potser?
-No!

Així doncs, no siguem il·lusos i no ens refiem del que no passarà.

"Cap Poble pot anar més enllà d'on vulguin anar els seus polítics, els seus governants" i
per desgràcia els qu¡ ara mateix representen tenir poder a Catalunya no tenen ni esma ni intenció d'alliberar Catalunya del jou espanyol. Molt abans i enlloc d'encaminar Catalunya vers la seva independència prefereixen sotmetre-la a unes retallades agressives, sense torna ni esperança de futur. Res farà el Virrei i demés lacais per encarar-se a l'amo espanyol.

Per tant, si el Poble Català fa una Manifestació, el Poble Català mereix una resposta digna! digna amb majúscules! Qui la respondrà?

-Nosaltres els Independentistes ho haurem de fer si no volem enganyar o menysprear una altra vegada més al nostre Poble.

I quina ha de ser la resposta? Avui, a mig camí de la Independència, quina ha d'ésser aquesta resposta?

Ara toca la unitat independentista! Ha arribat l'hora d'unir, vertebrar i coordinar esforços en el món independentista. Ara, la resposta, ha de ser tot el que faci olor d'unitat.

Crido a tots els catalans i associacions de catalans,
que estimem profundament la nostra nació i aquest nostre país i que els estimen lliures, a que ens comprometem a treballar des d'ara mateix, simbòlicament des del 10 de juliol del 2011, per la unitat civil independentista, la unitat del nostre poble, que bé podria concretar-se en desenvolupar plenament la nova Assemblea de Catalunya avui anomenada ANC "Assemblea Nacional Catalana"

i crido també als polítics independentistes catalans a que es comprometin públicament a iniciar un camí d'aproximació, coordinació i unitat per fer costat i empènyer decididament el Moviment per la Independència (MxI) i vers la Independència en franca col·laboració amb l'ANC.

Aquesta serà la veritable resposta a la propera manifestació del 10 de juliol del 2011:

El compromís de la societat civil envers l'ANC i el compromís de la classe política independentista d'asseure's en una mateixa taula:

En resum: TOTS JUNTS PER LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA !

---------------

VISQUI CATALUNYA LLIURE, UNIDA I PLENA !!!


Salvador Molins, BIC, CA, SI, ANC, MxI ...

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog