26 de juny 2011

Una nova eina: Associació de Batlles Independentistes. Quan vertebrarem el lobby independentista?

Fotografia del futur batlle de Girona i diputat de CiU al Parlament, Carles Puigdemont, que formarà part de la nova associació de municipis independentistes que va proposar el batlle de Vic, Josep M. Vila d'Abadal.

--------------------------


JUNTS HEM D'EMPÈNYER EL PROCÉS D'INDEPENDÈNCIA
sols, separats i cadascú a la seva no podrem!


Unim el Poble, unim-nos a l'Assemblea Nacional Catalana, ANC !

Que s'uneixin els polítics independentistes catalans, que s'asseguin en una mateixa taula
.
Ara toca la unitat independentista! Ha arribat l'hora d'unir, vertebrar i coordinar esforços en el món independentista. Ara, la resposta, ha de ser tot el que faci olor d'unitat.

Crido a tots els catalans i associacions de catalans,
que estimem profundament la nostra nació i aquest nostre país i que els estimen lliures, a que ens comprometem a treballar des d'ara mateix, simbòlicament des del 10 de juliol del 2011, per la unitat civil independentista, la unitat del nostre poble, que bé podria concretar-se en desenvolupar plenament la nova Assemblea de Catalunya avui anomenada ANC "Assemblea Nacional Catalana"

i crido també als polítics independentistes catalans a que es comprometin públicament a iniciar un camí d'aproximació, coordinació i unitat per fer costat i empènyer decididament el Moviment per la Independència (MxI) i vers la Independència en franca col·laboració amb l'ANC.
Salvador Molins
BIC, CA, SI, ANC, MxI ...
ex candidat a alcalde de SI per Berga.

------------------------------


Associació de batlles independentistes, una nova eina, una nova esperança:

Bona Noticia extreta de Vilaweb:

Diumenge  26.06.2011  12:44

Puigdemont vol entrar a l'associació de batlles independentistes

Anima a batlles de tots els partits a adherir-se a la iniciativa proposada per Vila d'Abadal
El futur batlle de Girona i diputat de CiU al Parlament, Carles Puigdemont, ha anunciat que formarà part de la nova associació de municipis independentistes que va proposar el batlle de Vic, Josep M. Vila d'Abadal. Puigdemont ha fet una crida a batlles de qualsevol partit polític a adherir-s'hi.
'Si hi ha un grup de batlles independentistes, amb molt de gust hi seré', ha dit Puigdemont en una entrevista a Europa Press. Ara, en condiciona la participació al fet que sigui una associació de batlles, i no de municipis, perquè en aquest cas caldria l'aprovació de cadascun dels plens, la qual cosa seria 'més complicada i complexa'.

En aquesta entrevista, expressa que no hi ha cap més remei que tenir un estat propi perquè han fracassat totes les temptatives d'encaixar Catalunya a Espanya. Només amb la independència serà possible de tirar endavant les polítiques econòmiques i d'infraestructures que s'impulsin des de Catalunya i fer que es respecti la llengua. Aposta per fer aquest camí amb tothom, inclosa Unió.

Aquesta setmana que ve Puigdemont prendrà possessió de càrrec de batlle de Girona.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog