01 de juny 2011

L'Assemblea Nacional Catalana ha de significar i realitzar la Unitat del Poble Català per la Independència de tota la Nació.

 


Un cop haver intentat assolir el segon camp base de la Independència: Les elelccions municipals, amb diferents resultats per a cadascú, ara toca continuar el camí que ens acosta al 2014 i estem apunt i disposats a emprendre'l.

Jo, Salvador Molins, estic convençut que el primer que ens cal i no pas perquè jo ho digui sinó perquè altres ja ho estant treballant, ara toca fer viva i forta la nova assemblea de Catalunya -la nació dels Països Catalans- l'ANC.

L'ANC ha de ser i significar la UNITAT DEL POBLE CATALÀ !

Ara, després de les conteses electorals, podem esmerçar-nos a aplegar el Poble Català de nou, i ho podem fer a redós d'aquesta brillant idea que ja fa mesos camina l'Assemblea Nacional de Catalunya.

Sota i dins de l'ANC hi cabem tots, sigui quina sigui la nostra adscipció política, sigui quin sigui el nostre territori, el nostre país català.

Crido, des del Blog del BIC a tothom, persones i col·lectius independentistes, a sumar-s'hi, de nou amb el crit de SUMA INDEPENDÊNCIA !!!

L'Assemblea Nacional Catalana ha de ser la unió de Poble, del poble actiu, del poble en moviment vers la Independència (MxI), del poble de les Consultes fetes i de les Consultes desitjades.

Tornarem a trobar-nos!
Tornarem a treballar plegats i coordinats!
Tornarem a defensar junts l'anhel suprem del nostre Poble!



Visqui Catalunya Unida i Lliure, pròspera i verament responsable i solidària!!!


Salvador Molins Escudé, BIC, CA, SI, ANC, MxI.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog