04 de juliol 2011

Aquesta manifestació representa el tret de sortida per la Cursa de la Unitat Independentista!



Fa 300 anys els catalans van lluitar per desempallegar-se dels espanyols aleshores representats pel Rei castellà i les seves hosts. El 1713, el 1714 i el 1715 van perdre de fet les lleis i constitucions que els protegien com a catalans i des d’aleshores molts patriotes han perdut bens, dignitat, familiars i fins la pròpia vida. Tot això i milers de catalans màrtirs estant darrera d’aquesta manifestació i de les darreres esbranzides per recuperar la nostra Plena i absoluta sobirania, el nou estat propi dels catalans, l’estat català que restauri i protegeixi els nostres drets i constitucions ben actualitzats.

Qui més hi ha darrera d’aquesta manifestació del  9J?

-Potser aquell Àngel Colom d’ERC que la va  convertir en un partit independentista?

-Potser aquell Pere Esteve que va promoure la Declaració de Barcelona entre Catalunya, Euskadi i Galicia, i que posteriorment per llibertat, dignitat i convenciment va prioritzar la defensa de Catalunya per sobre del partit polític on militava?

-Potser aquells Carod i Puigcercós de la seva primera època que van representar una gran esperança pels molts catalans que els van votar per la aposta independentista?

-Potser, molt potser, darrera d’aquesta manifestació del #9J, hi ha tot el que va representar el Lluís Maria Xirinacs de defensa de tota la nostra Nació, de nord a sud, i tot el que va defensar de llibertat personal i nacional de tots els catalans.

 Aquell Xirinacs que va dir «lluitarem contra l’enemic mentre siguem febles i contra nosaltres mateixos quan siguem forts». O aquell Xirinacs que va fer una Crida a la classe política catalana perquè s’assegués en una Taula Constituent, Crida que  els polítics i partits d’aleshores van voler ignorar.

-----------------------------

Companys de país, companyes i companys de defensa de la nostra llibertat nacional i personal, en aquesta manifestació HI HEM DE SER TOTS ! perquè el nostre compromís i total convenciment és la valuosa resposta que mereix el nostre Poble mil·lenari: NOSALTRES SOM LA RESPOSTA!

La nostra determinació per l’alliberament de Catalunya és la resposta! perquè aquesta manifestació representa el tret de sortida de la darrera gran cursa de l’independentisme català, la cursa de la unitat, la coordinació i la vertebració de l’Independentisme en un gran Moviment per la Independència del que en seran factors claus l’Assemblea Nacional Catalana i la Taula de Representants Polítics Independentistes.

A la Manifestació del #9J hi hem de ser tots!

Aquest clam continuat del nostre Poble, manifestació darrera manifestació, Consulta darrera Consulta i altra volta Manifestació, mereix la nostra resposta, precisa de la nostra resposta, perquè els que haurien de respondre-li no ho fan i de moment, pel que sembla, no ho faran.

I la resposta comença el mateix dia 9J, anant a la manifestació i continua tot just l’endemà no complaent-se en l’aniversari de la vergonya de veure un milió de catalans burlats pels mateixos dirigents del poder i de l’oposició del nostre país.

I la resposta  continua tot just l’endemà donant la cara i comprometen-nos a treballar per fer realitat:
1 - L’Assemblea Nacional Catalana (ANC).
2 - Uns partits Independentistes valents, generosos i forts.
3 - La Taula de Representants dels Partits polítics independentistes que cerqui la unió.
4 - I comformant tots junts el Moviment per la Independència (MxI) i el seu Full de Ruta.

Salvador Molins, BIC, CA, SI, ANC, MxI, ...

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog