10 de juliol 2011

Es comença a dibuixar el el Full de Ruta de la Proclamació d'Independència

Notícies de Vilaweb  -  Diumenge  10.07.2011  13:44

Dirigents de Solidaritat i la CUP demanen l'abstenció independentista a les eleccions espanyoles

Josep Guia, Núria Cadenes, Josep M. Ximenis, Patricia Gabancho, Isabel-Clara Simó, Jordi Bilbeny i Agustí Barrera, són alguns dels signants de l'article publicat a l'Avui
Tretze dirigents de Solidaritat, la CUP i independents demanen l'abstenció de l'independentisme a les pròximes eleccions espanyols en un article al diari Avui.

'El millor per a la nació catalana és prendre el màxim de distanciament possible respecte a aquesta cambra a dues veus i que l'independentisme català adopti una opció política conscient de forma unitària, un lloc de trobada conjunt: ni presentar-s'hi ni votar-hi, és a dir, l'abstenció activa en aquestes eleccions espanyoles.'

Els autors de l'article són els dirigents de Solidaritat, Josep Guia, Núria Cadenes, Isabel-Clara Simó, Agustí Soler, Jordi Miró i Santiago Vilanova; els de la CUP, Josep M. Ximenis, Joan Daunis i Jordi Bilbeny; l'historiador Agustí Barrera; els escriptors Víctor Alexandre, Patrícia Gabancho i Toni Cucarella.

Consideren que 'els diputats al Congrés espanyol, com així mateix aquest Congrés al complet, no entren en el full de ruta de la proclamació d'independència'.
 ...
Per tant, 'la presentació de candidats en aquestes eleccions generals espanyoles per part de l'independentisme català és una qüestió secundària en el procés d'independència'.
 ...
'Que tenim molta feina pendent a casa nostra i res a fer a Espanya', conclouen.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog