17 de juliol 2011

"Concert i Pacte Fiscal" Un fals sinònim, un monstre creat amb el sistema Goebbels.

















Resposta a l'article d'Alfred Bosch a Nació Digital:
http://www.naciodigital.cat/opinionacional/noticiaON/2085/objeccio/fiscal

Objecció fiscal? Qui la liderarà?

No es pot fer una objecció fiscal per a qualsevol cosa, sense l'objectiu immediat de la independència de Catalunya és paper mullat o una petita gesta com la dels indignats, a la llarga acabaria igualment: espoliats com sempre.

Encara es pot fer menys una objecció fiscal -perdoneu  l'expressió- per un pacte fiscal de merda! i encara per més INRI, fals!

No té vergonya qui en la frase va barrejar Concert amb Pacte Fiscal, no té vergonya qui confon malintencionadament aquestes dues coses!

Fer un tancament de caixes per si Madrid no atén prou bé el Concert o el Pacte Fiscal !!! No tenen vergonya, ni els caps de Ciu ni els caps de l'OMNIUM ni els babaus que els escolten i se'ls creuen!

Quina ment més poc lúcida pot interpretar que Concert i Pacte Fiscal són sinònims? !!!  Un sinònim provocat pel sistema Goebbels: repetir una mentida fins que sembli una veritat. Podem ser tan il·lusos els catalans?

No es pot fer un tancament de Caixes si no hi ha un capdavanter de la dignitat del Dr. Robert o de la credibilitat del Molt Honorable Francesc Macià que arrossegui al Poble, convençuts tots de que serà ell el primer que hi posi el coll.

No ens entretinguem en Concerts que Ciu ha traït tres vegades i mai no farà, ara és l'hora de la "Tocata i Fuga" i prou!

Salvador Molins (Conseller de Catalunya Acció)

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog