05 de juliol 2011

OMNIUM sense Independència: LINGUA MORTA EST !!!

S'ha acabat l'hora de la vergonya!

Sona el tret de sortida de la Unitat Civil i Política del Poble Català vers la Llibertat Nacional Plena que comportarà la creació del Nou Estat Català a Europa.
Aquesta manifestació del #9 juliol representa el tret de sortida de la darrera gran cursa de l’independentisme català, la cursa de la unitat, la coordinació i la vertebració de l’Independentisme en un gran Moviment per la Independència del que en seran factors claus l’Assemblea Nacional Catalana i la Taula de Representants Polítics Independentistes.

Fem festa i celebrem-ho!  perquè "SI" "Solidaritat Catalana per la Independència" dóna un pas endavant donant la cara, un cop més, i es fa Líder Indiscutible dels Partits Catalans, ho fa adherint-se a la Manifestació #9J. "Pel nostre futur: Independència!" organitzada per la societat civil.

"SI" no té por ni fals orgull i anant a aquesta manifestació es posa al servei i a les ordres d'aquesta Societat Civil Catalana, perquè qui vol defensar Catalunya n'ha de ser el primer servidor! Hi "SI" ho fa amb valentia i dignitat invitant i animant tots els seus militants a participar-hi!

Cridem tots: "Força Catalunya!!!" així és fan les coses!

Cal que tots els Partits polítics Catalans facin el mateix sinó volen servir una vegada més les "Glorias de España".

Solidaritat Catalana per la Independència, és una Partit clarament Independentista i avui dóna la cara fent costat a la Societat Civil Catalana adherint-se a la manifestació “Pel nostre futur: independència” i demanant a tots els seus militants i simpatitzants que se sumin a aquesta manifestació que serà el tret de sortida per la generalització a tots els catalans del Camí de la Independència.


---------------------------------

Llegiu l'honorable i senzilla convocatòria de SI:

Amics i amigues,

Des de Solidaritat Catalana per la Independència us volem animar a assistir la manifestació “Pel nostre futur: independència” del proper dissabte 9 de juliol, i que sortirà a les 18 hores de la Plaça Urquinaona, convocada per més de 150 entitats.

Ens trobarem la gent de Solidaritat Catalana per la Independència a les 17:30h a Pça Urquinaona.

Aquest dissabte cal que sortim al carrer i mostrem que ho tenim clar: sabem cap a on volem anar i hem de transformar aquest clam social en una estratègia comuna que forgi un pol independentista que pugui ser alternativa a l'espanyolisme i a l'autonomisme i declarar la independència a la propera legislatura.

Pel nostre futur: Independència!

Solidaritat Catalana per la Independència

---------------

Aquells miserables partits polítics catalans que no han estat capaços en tot un any de respondre l'anhel del Poble Català manifestat massivament el 10 de juliol del 2010! miserables, més que miserables! si tenen vergonya, que no en tenen, veuran com SI dóna la cara i el fàcil que és!

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog