11 d’agost 2011

Ara toca: UNITAT, COORDINACIÓ i LIDERATGE

Comentari a l'anterior post d'aquest Blog:

El full de ruta és una eina, un mapa pel camí.
No ens podem casar ni amb un mapa ni fins i tot amb un camí, però el que no podem deixar de fer és caminar vers el nostre primer objectiu: la Independència de Catalunya.

Ens haurem d'asseure entorn d'una mateixa taula per disposar les millors estratègies, la millor estratègia! per avançar en la direcció adequada i fer les correccions de trajectòria que calgui per no desviar-nos de l'objectiu i dels terminis que tan ens urgeixen.

Cert que, com ja han expressat i reivindicat un o diversos col·lectius independentistes, el pas essencial i determinant serà un "acte de sobirania". També Cesc Batlle ens ho recorda de forma vehement en aquest desvetllador article.

Però no podem rebutjar el "ble que encara fumeja", ni això, ni la tasca necessària que dia a dia ens acosta al moment precís en que "tot i tothom, cada vegada més catalans, pressionin i treballin per tal
de que l'embrió del futur govern català i de tot el Moviment per la Independència que li fa de contrafort, que l'empeny i l'acubilla, facin ben evident a tot el món que Catalunya vol ser independent, i que està disposada a ser-ho malgrat tots els obstacles que li puguin sorgir en aquest camí.

Molts catalans, cada vegada més, ja sabem que n
ingú ens ajudarà, i per això estem disposats i ja empenyem dia a dia per acabar d'inclinar la balança amb el nostre esforç, coratge i determinació.

Més encara, molts catalans, cada vegada més, estem disposats a fer aquest camí i assolir-ne la fita malgrat tots els obstacles
que puguin sorgir
. Sabem que ho he de fer entre tots, sabem que no ens podem deixar portar per filiornies, la tasca ha de ser seriosa perquè l'assoliment de la independència serà seriosa i costosa. Caldrà que madurem i entenguem que hem de delegar en uns capdavanters els actes de sobirania precisos. Obrim els ulls, pels seus actes els coneixerem -als capdavanters- haurem de confiar-hi, com més encertada sigui la tria més assegurat i proper serà l'èxit i el reeiximent de la nostra pàtria.

A partir d'ara doncs, si de prioritats hem de parlar, parlem-ne!

Crec que els primers passos que cal saber encertar són la unitat, la coordinació i el lideratge d'un ferm Moviment per a la Independència, molt probablement aquest MxI que ja s'està insinuant.

Salvador Molins, membre del BIC i Conseller de  Catalunya Acció.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog