15 d’agost 2011

Discurs del Dr. Domènech a la Manifestació per la Independència del #9 Juliol del 2011

Els vents que bufen de ponent estant carregats de catalanofòbia.

Diem prou! diem prou! ...

Diem prou! a l’espoli ignominiós de la nostra terra.

Diem prou! al genocidi de la nostra llengua i de la nostra cultura.

I diem prou a les mentides, a les tergiversacions, a les mitges mentides, a les falsedats, i a la falornia dels espanyols que ens expliquen la nostra història.

Diem Prou! ...  Un paradigma, un paradigma el tenim en Colom; per uns espanyols Colom és millor que fos turc, grec o italià abans que català però amb aquell menyspreu que nega la catalanitat del nostre navegant.

Diem prou! prou! aquells partits polítics que vestits, disfressats d’independentistes el que els interesava és tenir un escó al parlament. Diem prou!

Diem Prou! a aquells catalans que van a les manifestacions independentistes i que voten les Consultes però en les eleccions traeixen el seu sentiment i voten a uns altres.

Diem prou! als mitjans de comunicació que difuminen les notícies nostres i les posen en un recó del diari perquè brillin menys i la nostra essència quedi disminuïda.

Diem prou! i per tant amb aquest «diem prou» hem de donar un cop de puny sobre la taula i dir «s’ha acabat! prou això!»

Sou vosaltres, els joves, els no tan joves, els que teniu, els que tenen clar que ha de sortir un Macià, el que ha de portar aquest rusc d’avelles sense reina, perdut, el que ens ha de portar a un estat propi, sou vosaltres! i d’aquí ha de sortir aquest que ens hi portarà i, ja que sóc vell, deixeu-me dir una divisa que ha sigut la divisa de la meva vida, deixeu-m’ho dir són tres paraules en llatí «AUDACES FORTUNA IUVAT» l’audàcia és la que ens salvarà, la fortuna va en defensa els valents i els valents han de sortir d’aquí, aquí! perquè si no hagués fet cas d’aquesta divisa no hauria fet el que he fet , per tant jo demano de que la valentia no està en els pactes, en els pactes contra natura, en els pactes que no esperavem mai i l’avançada de Catalunya serà amb la cara al davant, no baixant-se les calces i de cara i afrontant amb valentia el futur.

Visca Catalunya!

--------------------------

I tothom respongué: Lliure !!!
I entonà el IN_DA INDEPENDÈNCIA JA!

-----------

Transcrit de la grabaciió adjunta per Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció.

0 Comentaris:

Publica un comentari

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog