29 d’agost 2011

Invitació a Carme Laura Gil

Vosté seria un bon element per caminar vers la Independència.
smolins9 | dilluns, 29 d'agost de 2011 | 09:54h
 
Sumi's decididament i sense límits ni complexes al procés!

Cal aplicar tot l'esforç i la lleialtat que dediquem a fer que "Catalunya desenvolupi una política pròpia" dins de l'autonomisme, cal aplicar-ho amb tot el cor. tota l'ànima i tota la força a trencar amb Espanya ...

Tan sols dir: "Espanyols, Espanya, els catalans marxem del vostre sistema polític per fundar el nostre propi estat! perquè Catalunya vol ser un Poble número 1 en tot, fins i tot en llibertat, i és que per ser el que volem ser és imprescindible que caminem sols! per tant des d'ara tota la nostra política anirà en aquesta direcció: Desvetllar tots els catalans per ser un dels països europeus més dinàmics i treballadors, més lliures, més solidaris, més decidits, més feliços, més plens, els que volen ser els millors! I tot això ho direm al nostre poble des de les ràdios, les televisions, els diaris, les revistes i al carrer. No ho callarem! anirem de cara! perquè ara ja ens frisem per la nostra pròpia excel·lència!

---------------------

Senyora Carme Laura Gil el que vostè escriu denota que vostè té aquest esperit i té molts contactes a Ciu, decideixis a verbalitzar-ho! surti de l'armari de les paraules i passi a l'hora dels fets.

Salvador Molins (BIC, CA)

Escrit de Carme Laura Gil que ha provocat la meva invitació:



carme.laura | dilluns, 29 d'agost de 2011 | 07:46h

Em sorprèn i m'escandalitza que des de Catalunya CiU demani que l'anunciada proposta de reforma de l'article 135 de la Constitució Espanyola sigui refrendada pel poble espanyol. Una incoherència.

Més enllà del sotmetiment del PSOE i del PP a les exigències del Govern alemany per a tranquil·litzar els seus bancs i el mercat, és evident que el ràpid acord a què han arribat els dos partits de govern espanyol obeeix a limitar el poder político-econòmic de les Comunitats Autònomes, a recentralitzar el mapa del poder espanyol, a recuperar les competències i, per damunt de tot, a impossibilitar que Catalunya desenvolupi una política pròpia, limitant-li la despesa i l'endeutament fins a convertir-la en una autonomia regional. 


La crisi econòmica és i serà indubtablement una preocupació seriosa per al Govern espanyol  però més, molt més el neguiteja el camí cap a la independència que han emprès els catalans i no pas només per motius d'orgull hispà sinó i principalment per raons de supervivència econòmica.
Aquesta és la raó política veritable i oculta que ha concitat amb tanta celeritat el consens entre el PSOE i el PP. D'un sol tret maten l'ocell gran i el petit.

La reforma de la Constitució Espanyola i la llei orgànica que la concretarà són la porta a la reducció del Govern català a una simple administració delegada del Govern espanyol. Un atac directe, descarat i barroer.

I per què els catalans hem de voler, hem d'"exigir" -com ha dit el diputat de CiU al Congrés, Campuzano- un referèndum?. Per què els ciutadans espanyols han de refrendar una reforma que atany els catalans?. Si "exigim " aquest referèndum "exigirem" també un referèndum espanyol per a refrendar la nostra independència?... On és la nostra coherència i la nostra obediència a Catalunya?...

Per què CiU parla en espanyol?... On és CDC?...

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog