27 d’agost 2011

El nostre camí i el nostre esforç ha d´ésser sols per esdevenir un nou estat lliure!

Espanya només canviarà de la seva Constitució el que els interessi, el que els puguin obligar sempre que per ells sigui quelcom superficial i si pot ho aprofitarà per lligar més curt els catalans.

El nostre camí i el nostre esforç ha d´ésser sols per esdevenir un nou estat lliure, amb veu pròpia en el concert de les nacions i naturalment amb seu pròpia a l'Assemble de les Nacions Unides. Tot el demés són distraccions per a incauts.

"Llavors Cánovas del Castillo, veient que era impossible concretar alguna cosa coherent sobre això de ser espanyol, va exclamar amb causticitat: “Son españoles los que no pueden ser otra cosa.” Aquesta anècdota per si sola ja és un test suficient per demostrar que per moltes lectures que es facin de qualsevol Constitució espanyola, els catalans no hi tenim res a veure. El nostre problema rau en la incapacitat i perversió dels nostres actuals dirigents, que no volen posar remei a aquestes coses.

Per redreçar aquesta situació i posar la proa de la nostra política en direcció  cap a la independència, ara només hi ha una solució: convulsionar l’escenari parlamentari català amb l’aparició d’una nova força electoral que tingui com a objectiu únic i innegociable la creació d’un Estat català. El seu estil serà dur i rotund, i farà, doncs, que la política catalana es divideixi en dos fronts: l’encaixista i l’independentista. Les altres formacions polítiques el que hauran de fer és triar i posicionar-se davant la que a partir d’ara ha de ser la nostra divisa: “Qui no treballa per la independència de Catalunya, treballa contra Catalunya.”

Per tot plegat, els qui avui som aquí no podem defugir el nostre compromís amb la nostra història i amb la nostra pàtria, i hem d’esdevenir els artífexs d’aquest procés. Ara tenim les màximes possibilitats d’assolir l’èxit, i si en algun moment ens fallen les forces, recordem l’esperança que tenien dipositada en la nostra nació aquells catalans de Cuba, als quals avui retem homenatge. Entendrem, llavors, que no podem fallar."

(Santiago Espot, President Executiu de Catalunya Acció i promotor de Força Catalunya.)

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog