01 de juliol 2012

Destapant les primeres trampes espanyoles contra la Independència de Catalunya.

(El cartell que acompanya aquest escrit va ser penjat a la Plaça d'Europa de Berga quan es preparava la campanya per refrendar l'actual Constitució Europea que molts catalans consideràvem perjudicial pels interessos de Catalunya per la manca del seu reconeixement  nacional i lingüístic. -S.Molins-).

"JA NO HI HA MARXA ENRERE"
ALBERT1969 | diumenge, 1 de juliol de 2012 | 20:12h
Desprès de l'inici de les Marxes per la independència a Lleida per part de l'Assemblea Nacional Catalana, i com es va dir repetidament, ara ja no hi ha marxa enrere, i no ens aturarem fins tornar a la dignitat a la nostra terra, ja perduda fa més de 300 anys, i on el poble ha de fer sentir la seva veu per obligar als nostres representants a fer els passos necessàris.

Des del nacionalisme espanyol veiem com les mentides o simplement els discursos antidemocràtics, són la seva recepta per esmorteir l'amenaça.
Efectivament el procés ha començat i el poble té la paraula, hi ha una data clau com es la Diada propera a Barcelona, i on la gran manifestació amb el lema “Catalunya, proper estat d'Europa”, hauria d'aconseguir el suport de totes les entitats que treballen pels diferents àmbits del país, i totes aquelles persones que volen donar un pas endavant per deixar de ser una simple colònia espanyola, cosa que per cert és el que portem sent des de fa vora 300 anys.

Des de la part espanyola veiem la Sànchez Camacho dels populars, esgrimint una mentida rere una altre com a falsos arguments, ara segueix insistint amb l'enfonsament de la nostra economia, i adverteix "al President i el seu turisme independentista amb diners de la Generalitat", parla d'una futura sortida de l'euro, mostrant el seu orgull de ser d'Espanya. Caldria dir a la Camacho que el seu orgull o sentiment es legítim, però deixa de ser-ho quan el vol obligar a tothom per decret, no crec que li sigui tant difícil d'entendre. Pel que fa a la sortida de l'euro i enfonsament, és perfectament ridícul i sense sentit, Catalunya seguirà a la Unió Europea i amb l'euro com a moneda, ningú mai ha dit el contrari. Prou de tractar la gent com estúpids amb teories sortides del racisme anti català que impera en els cervells d'aquests personatges; no hi ha precedents, i nosaltres som iguals que la resta del món. Pel que fa al "turisme" com diu del President, el que li sap greu és que els nostres greuges traspassin fronteres, i Europa vegi la nostra legitimitat per ser un futur estat, i ho paguem entre tots, evidentment. No diu res quan paguem AVES sense sentit, aeroports fantasmes, peatges abusius o infraestructures sense sentit, mentrestant el que necessita el nostre territori esta bloquejat indefinidament, és curiós però d'això no en diu res.

Per altra banda tenim l'antic ministre de justícia, el socialista Francisco Caamaño, que assegura que no reconèixer el dret a decidir no és antidemocràtic, i posa en dubte que el dret a l'autodeterminació existeixi, es defineix com a federalista i nega el dret a decidir. Francament són molt greus aquestes declaracions d'un antic ministre d'una democràcia, i encara més si ho fou de justícia, i es queda tant ample quan en un sistema democràtic nega el dret a decidir del poble, base de qualsevol democràcia, alhora posa en dubte el dret a l'autodeterminació, suposo que no li sonen de res les Nacions Unides i els tractats internacionals, i encara és més greu quan vol imposar per llei aquest federalisme, i nega qualsevol altra possibilitat que la ciutadania per majoria trii. Crec que aquest considerat defensor de "l'estatut ja mort i enterrat" demostra el baix nivell de la democràcia espanyola, que  amb personatges com aquests és un fet inqüestionable.

En definitiva, i com queda clar la pobresa democràtica espanyola es un fet, del qual nomes podem fugir amb el nostre propi estat.

Albert Cortés Montserrat 
(Extret del seu Blog)

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog