28 de juliol 2012

Hi ha una Marxa que va de Lleida a BCN. N'hi ha una altra que va de votar dependència a votar Independència!



És l'hora de Solidaritat, l'hora de concentrar-se en preparar la Independència de tota la nostra nació i Solidaritat Catalana per la Independència des de que va entrar al Parlament Català, I tal com es va comprometre a les eleccions ja ho està fent.

A que s'està entretenint Convergència? - Ciu i ajudants mesells i incauts s'estan entretenint en intentar convèncer ecspanya! Il.lusos, mentiders, autoenganyats o enganyadors compulsius!

La cúpula convergent no creu en la Independència o no li convé pels seus interessos o per la seva debilitat i renúncia. Convergència només veu i ajuda la dependència! Ciu ha optat per un pacte impossible o rebaixat a nivells insuportables. Sí! Ciu s'ha lligat de mans i peus amb un pacte de 2 o 4 o 6 o 8 anys. Què vull dir?

Ciu té l'excusa perfecte. Pot Ciu, sortir cada dia a defensar el trencament amb Espanya, defensar-lo i convèncer els catalans de que la sobirania plena és el que desitgen i practiquen la majotria de països que es preuen com a tals?

Som a mitja legislatura, tots els catalans s'haurien d'adonar que aquest Pacte Fiscal "pastanaga electoral" serà el que Mas i els espanyols aniran allargant amb escenificacions com les de Montoro i Mas de que "ara no toca" i de l'ai si no em feu cas!

D'aquí a dos anys, Mas-Ciu que hauran estirat la pastanaga tan com podran es presentaran de nou a les eleccions com a defensors d'aquest mesell, inconvenient  i impossible pacte i diran "voteu-nos que nosaltres acabarem el pacte". Hauran passat dos anys, haurem perdut 32.000 milions d'euros més si ho calculo sense aplicar-hi l'augment d'Iva i l'amagat augment de peatges que en el càlcul de l'espoliació no s'hi computa.

Passades les eleccions del 2014, dos anys més per renegociar, si la crisi ho permet, aquesta enganyifa de Pacte. Aleshores ja haurem perdut 64.000 milions d'euros que hauran engruixit el nostre ja ofegador deute.

Després els següents dos anys -ja en portem 6- vindrà el torn del PP i del PSOE, les impugnacions ... i amb sort 3 o 4 anys després el veredicte del Constitucional Espanyol. Si no m'equivoco, porto ja computats uns 10 anys, l'equivalent d'un deute provocat per l'espoliació assassina de 160.000 milions d'euros. pobra Catalunya, empobrida Catalunya, amb decennis d'espoliació i escanyament de les infraestructures i de les renovacions i posada al dia que els convindria.

Mentrestant Ciu i els seus incauts ajudants, ICV i Esquerra, tindran les mans lligades i ai per l'anomenada "lleialtat institucional" ... com podran preparar el Poble Català per a la sedició? Nooooo! que llavors l'amo no ens donaria les engrunes! ai las!

2, 4, 6, 8 ... anys perduts!

16.000, 32.000, 64.000, 72.000 ... 160.000 ... MILIONS D'EUROS llençats una vegada més al pou, al sac, al forat negre espanyol!


-------------

Catalunya no en fa res de les engrunes! Catalunya no en fa res de tot el que li han robat amb la complicitat de Jordi Pujol, de Pasqual Maragall, de Montilla, d'Artur Mas!

Colla de lladres! Colla d'ineptes! Colla de Mesells! Colla de catalans traïdors -Ecspanyols de merda-. Roma no paga traïdors, escòria humana!!!

-----------

És l'hora dels catalans dignes, intel·ligents, valents, lliures!

És l'hora de concentrar-se en preparar la Independència de tota la nostra nació.

Qui tingui les mans lligades com Ciu no podrà fer la feina que ara toca!

Qui voti o doni suport a Ciu i als seus incauts ajudants estarà abocant Catalunya a la misèria més absoluta. Grècia sortirà de la crisi econòmica mentre Catalunya seguirà depenent del mal rotllo de la sinistra espanya, in saecula ... saeculorum!


Salvador Molins, BIC-CA

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog