08 de juliol 2012

La independència de Catalunya és una porta d'accés directe al futur, a la justícia i a la dignitat nostre i de molts més Pobles


Suposo que no tot el PSC deu ser igual, però ja s'ha acabat votar a Barcelona una cosa i a Madrid el contrari, això és de males persones i mals ciutadans, gent que no saben al lloc on viuen o que senzillament actuen per odi, auto odi o el que encara és pitjor actuen de colonitzadors espanyols.

El federalisme espanyol seria, si fos possible, la certificació super legalitzada del "todo atado y bién atado" franquista-feixista, que fou una de les més altes cotes de l'odiós i fracassat espanyolisme de tots els temps. El federalisme que a Navarro li plauria acabaria de matar Catalunya que és el que en realitat PP i PSOE desitgen des de fa temps.

En canvi, la independència i el corresponent estat català independent són el futur de plenitud per a Catalunya, i per sort nostre -dels catalans que estimem profundament la llibertat, la catalanitat i la plenitud de tot Catalunya des de Salses a Guardamar i des de Fraga a Maó- ara mateix ja hem abandonat el pla en que havíem d'empènyer aquesta recuperació del que de sempre ha estat nostre, aquesta terra i la seva llibertat. Ara, ja abandonat aquest pla, ve la pendent i la bola de neu Independentista ja rodola sola i serena, i de mica en mica a cada grau de descens es va fent grossa i més grossa!

Prova del que estic dient en són tots els següents símptomes:

1 - les creixents ANC i AMI,

2 - els vaguistes per la llengua,

3 - els vaguistes dels pagaments espoliadors: El que pagaren l'Iva a un Mas mesell, ajupit i claudicant que ha corregut a portar aquests diners a l'amo espanyol, no pas a necessitats catalans d'ajuda econòmica.

4 - els esportistes catalans que de facto cada dia travessen les línies guanyadores de l'esport amb l'estelada brandant sobre el cap, agafada amb els braços estesos, fins i tot essent privats de la legítima medalla guanyada merescudament i amb dignitat, tips ja, d'una vegada per sempre, de regalar més falses glòries a la que el Joan Maragall va titllar de "la morta" -la morta que mata i xucla la sang de tot el que toca amb les seves corrompudes mans!

5 - fins els ioguis descobreixen la necessitat de posar-se al costat del dret de tot un poble mil·lenari a la dignitat i a la llibertat.

6 - també molts religiosos i religioses catòliques entenen a Catalunya el que va dir Joan Pau II a Roma: Cap poble pot negar a cap poble el dret a autogovernar-se i administrar els seus recursos i la seva solidaritat amb pròpia responsabilitat.

7 - Cada dia surten noves iniciatives arreu de Catalunya i en diferents col·lectius per fer saber al món quin és el futur que volem per la nostra nació i el conflicte a que ens aboca el continu maltracte i espoliació a que ens sotmet des de fa més de tres-cents anys la maldestre Espanya.

8 - A semblança del que han fet periodistes de primera línia escocesos en favor del seu país, el grup de diaris El Punt Avui, El 9, Presència, L'Econòmic i Catalonia Today, aposten decididament per ajudar en el procés de preparació de la nostra independència almenys fins a l'11 de setembre del 2014. Això representa de facto la naixent "Premsa per la Independència Independència de Catalunya"

Així doncs, catalans que estimeu infinitament aquesta nostra terra, veiem florir símptomes per tot arreu de que el procés de recuperació de la nostra llibertat com a Poble avança i irremeiablement molt aviat, tal vegada abans del que molts ens pensem, arribarà al seu compliment.

Visca Catalunya lliure!
Visquin tots els homes i dones que de veritat estimin aquesta culta, benévola i mil·lenaria Nació!

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog