29 de juliol 2012

La Marxa dels Polítics i dels Votants catalans per a la Independència.


Estic totalment convençut que Ciu no farà res de cara a preparar la Independència. Educadament i amb respecte es pot preparar el Poble i les institucions per a la Independència però Ciu no ho vol: no ho farà!

Ara mateix hi ha dues grans marxes a Catalunya, la una la marxa cap a la independència que ja camina. Va sortir a Lleida i es dirigeix a Barcelona, jo en formo part, alguns amb voluntat agosarada en diuen "la definitiva" Ara a Berga i arreu n'estem preparant els autocars.

La primera marxa que he esmentat és la marxa del Poble, la promouen l'ANC i l'AMI, tan de bo sigui un èxit total de participació perquè la pancarta principal, aquell eslògan que ningú t'hauria de poder prendre ni manotejar és prou ferm i blindat -si al final els de l'ANC no es deixen entabanar, a vegades la voluntat de que sigui una manifestació multitudinària els perd i podrien caure en la trampa d'estovar el missatge inicial que s'esmentava al full de ruta de l'ANC: Catalunya, el nou Estat d'Europa"

La segona marxa, que podria passar per a molts desapercebuda, també ja camina però amb aparença molt discreta que no pas poc important! És la "MARXA dels Polítics i dels votants" per a la Independència.

Com s'està movent la ""MARXA dels Polítics i dels votants per a la Independència"?

-He de fer un dibuix esquemàtic per a explicar-ho. Semblant al dibuix de "Tanquem el Cercle de la Independència que vaig fer fa una bona colla de mesos, es tracta d'un Cercle format per dos mitjos arcs que parteixen d'un mateix punt, en el cas primer parteixen de l'any 2012 fins arribar al 2014, a l'esquerra el "braç del poble" a la dreta el braç dels partits polítics i de les institucions actuals de Catalunya. Signifiquen les dues forces motores imprescindibles en tot procés d'Independència o secessió.

Tal com deia, semblant a l'interior he concebut un altre cercle semblant i paral·lel, també amb dos mitjos arcs que parteixen d'un mateix punt que pot ser l'ara en el lloc i el temps de l'observador. L'Arc de ma esquerra representa la Marxa de la Independència que sortint de Lleida arriba a Barcelona l'11 de setembre d'enguany. l'Arc de ma dreta representa el moviment o la Marxa que han de fer des del dia d'avui fins a la Independència els Partits Polítics i a la vegada els votants que volen una Catalunya lliure i responsable.

No diré cap bestiesa si us dic que qui més segueix aquest camí fil per randa és el Partit SCI. Convergència amb el tema del Pacte Fiscal acaba de donar mitja volta cap a la dreta marxant de pet cap a Madrid a demanar-los i pidolar-los engrunes. Podria Ciu començar a fer la puta i la ramoneta en positiu per a nosaltres i intentar avançar a la vegada la preparació clara i decidida de la nostra independència i a la vegada anar negociant el tema dels diners -tipus concert, ai las pobres espanyols- ... Però Ciu això no ho farà mai! que ja no ens mamem el dit! Sempre Ciu la lleialtat la deu a l'amo maltractador! mai als catalans! Ho ha demostrat una i mil vegades. Esquerra i ICV també han tombat a la dreta com si es tractés de pujar al "Tren de Alta Velocidad Español -AVE- o -AVE.es per mé INRI- fent seguidisme de CIU.

Els votants catalans independentistes, molts d'ells fins ara ancorats a  l'abstenció, son els que de veritat -en el camp polític d'eleccions democràtiques- tenen la paella pel mànec i la voluntat i la capacitat de disposar-se a empènyer el nostre alliberament a través del seu vot. Els votants independentistes hauran de marxar d'un vot encaixista, d'un vot lligat a la submissió als interessos espanyols a un vot veritablement lliure i independentista com representa en aquests moments Solidaritat Catalana per a la Independència.

Ciu té les mans lligades per voluntat pròpia en l'enèssima enredada del segle, -auto enredada del segle- vol entendre's amb Espanya a cops de cap com aquell que a cops de cap volgués travessar una paret de maons. En l'agenda de Ciu, sempre Catalunya i la seva llibertat queden en segon terme. I que ningú s'enganyi, això no és culpa del Duran, el poli dolent que tan bé els ha anat i els va als convergents.

No val votar a qui no estigui de veritat ja preparant la Independència a la llum pública, amb tota l'educació que calgui!

Aquesta és la MARXA DELS VOTS PER A LA INDEPENDÈNCIA: marxar de votar els partits sucursalistes, encaixistes, regionalistes, espanyolistes ... fins arribar a votar lúcidament i convençudament als que demostrin ser els millors gestors de la Preparació de la nostra Independència. I aquesta Marxa Política  ha de culminar en les properes eleccions al Parlament Català.

Tan de bo, els partits polítics que es decideixin per la Independència urgent siguin capaços de muntar un escenari guanyador, un pacte com han sabut fer els bascos entre tots ells amb un programa comú per precipitar la Independència i amb una llista compartida amb els millors polítics de que disposem. Seria un boom que atreuria molt vots i sobretot molta gent de l'abstenció.

Salvador Molins, Berga

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog