27 de juliol 2012

La pastanaga del Pacte Fiscal per mantenir la cadira de Mas i Ciu ...


L'Uriel Bertran de SCI s'equivoca en un detall molt important quan diu "el pacte fiscal amb l'Espanya del PP és impossible” ja que el pacte fiscal amb l'Espanya és impossible tan si és del PP com del PSOE!

A més a més "pacte fiscal" no és res més que una enredada de Mas i Ciu per acabar de passar els dos anys que falten per les eleccions catalanes, llavors es tornaran a presentar amb aquesta pastanaga electoral per a rucs i incauts.

Mentrestant Catalunya s'arruïna de 16.000 mE en 16.000 mE, creixent el seu deute com el d'un país tercermundista: Corea del Nord per exemple.

Salvador Molins, Berga (BIC-CA, BxI, MxI, ANC)


Solidaritat vota no al pacte fiscal de Mas perquè ja "no és el concert econòmic i no acaba amb l'espoliació fiscal"

El diputat de Solidaritat Catalana per la Independència, Uriel Bertran, ha justificat el seu rebuig a la proposta de pacte fiscal de CiU perquè es tracta d'un nou intent "impossible" de reformar l'Estat espanyol que a més no acaba amb l'espoliació fiscal que pateix Catalunya


Solidaritat vota no al pacte fiscal de Mas perquè ja
26.07.2012 - 01:07 - 
 
El diputat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) Uriel Bertran ha defensat el vot contrari a la proposta de pacte fiscal de CiU, ICV-EUiA i ERC: “per patriotisme i sentit de país diem 'sí' a iniciar el procés d'independència de Catalunya i 'no' a l'enèsim intent de reformar Espanya”. “Ens hem quedat sols al Parlament defensant el què diu i sap el 90% dels catalans: que el pacte fiscal amb l'Espanya del PP és impossible” ha dit el diputat de Solidaritat. 

Bertran ha lamentat que CiU, ICV-EUiA i ERC “vulguin proposar a qui ens vol emmanillats que ens doni la clau” i, tot citant Joan Sales, ha reclamat que “els catalans deixem d'una vegada de fer l'idiota” perquè aquests partits “ja han reconegut que la negociació d'aquest sisè pacte fiscal s'allargarà dos anys”. “En dos anys aquest país se'n va a la ruïna, no tenim dos anys per a perdre” ha afirmat amb contundència Bertran. 

Finalment el diputat independentista ha recordat que “podríem ser la Holanda del Mediterrani però el president Mas es conforma sent un Valcárcel de Múrcia amb la proposta de pacte fiscal que està negociant Duran Lleida a Madrid, que no rebaixa l'espoliació fiscal”. “No acabarem amb el robatori fiscal dins Espanya” ha dit Bertran al president Mas.
 
Segons Bertran, la proposta del president Mas incorpora una substancial rebaixa al model aprovat a la comissió d'estudi del Parlament que incorporava un model de concert econòmic, ja que ”el govern Mas renuncia a la clau de la caixa perquè incorpora els elements d'agència consorciada que exigia el PSC i no incorpora la fi de l'espoliació fiscal que pateix Catalunya anualment de 16.000 MEUR que se'n van a Espanya i no tornen”.

Comenten

Dragansèpia (Synera) - 26/07/2012 - 20:46 h
#2
És evident. Sentit comú. El contrari seria enganyar la gent i d'això bastants ja n'estem ben tips. Cal fer un pas endavant.
Vicenç Ramoneda (Sentmenat) - 26/07/2012 - 14:42 h
#1
Per patriotisme i sentit de país diem 'sí' a iniciar el procés d'independència de Catalunya i 'no' a l'enèsim intent de reformar Espanya. Amb aquesta colla de covards que ens governen, només ens queden dues coses per fer. O declarem l'estat català o aprenguem a morir en la mes absoluta ignomínia i silenci, ja que no volem pagar ni tan sols el més petit dels preus de la llibertat: Votar per ella. Visca la llibertat! Visca Catalunya estat!

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog