29 de juliol 2012

#lamarxadelsvots


La "Marxa" dels vots!

On és la resposta?
El Poble es mou!
El Poble camina la "Marxa de la Independència" de tota la nostra nació!
El Poble torna a sortir al carrer per enèsima vegada, ara va de Lleida a Barcelona amb un precís i valent objectiu: Catalunya nou estat d'Europa!

Quina és la resposta política a aquest clam tan repetit i corejat?

Quina és la resposta política -dels polítics i del poble votant- a la necessitat d'esdevenir un Poble homologat en drets i responsabilitats amb tots els pobles lliures d'Europa i del món?

Els polítics han de responsabilitzar-se i fer les seves propostes, desenvolupar els seus projectes bé siguin de dependència o bé siguin d'Independència!

El Poble català votant ha de fer la seva "Marxa del Vot" -#lamarxadelsvots- marxar de votar al "dependent" i al "subaltern" (Broggi dixit) que s'entretent contínuament amb els nostres enemics seculars i que no sap fer res més i pensar res més sense que no sigui pidolant pactes impossibles i engrunes miserables amb els nostres enemics seculars, per passar a votar els homes lliures, ferms, lúcids i clarividents que ens proposen des de les darreres eleccions al Parlament català, els polítics que ja fan camí en la seva determinació i que ho podem observar dia a dia pel Canal Parlament, en pro d'un País Lliure, responsable i amo dels seus designis, de la seva riquesa i que sigui bo amb la seva gent que som tots!

Aquesta ha de ser la resposta dels polítics i la resposta de la gent, l'única resposta que no es contradiu amb l'anhel de llibertat i dignitat dels catalans.-

Prou de mamar-nos el dit! Hauríem de saber que el que per a ells és possible a Euskadi mai ho serà per a Catalunya!

Votem Independència ... doncs!
Independència i ruptura ... Ja!

Salvador Molins, Berga

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog