09 d’agost 2012

Comunicat de la Unió de AMI'S i ANC'S del Berguedà


          El Berguedà va unit a la Gran Manifestació del dia

          11 de setembre a Barcelona


Des de la Comarca del Berguedà s'estan organitzant autocars per participar a la gran concentració i manifestació unitària a Barcelona el proper dia 11 de setembre. Organització que anirà a càrrec de les delegacions locals de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) amb la col·laboració del Consell Comarcal, ajuntaments, entitats i tothom qui hi vulgui participar.

Ja s'han establert contactes amb el Consell Comarcal del Berguedà i els ajuntaments d'Avià, Berga, Capolat, Casserres, Cercs, l'Espunyola, Gironella, Olvan, La Pobla de Lillet, Puig-reig i Vallcebre, ja que tots ells estan adscrits a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), associació que a nivell de tot Catalunya ja compta amb 25 Consells Comarcals, 504 municipis i la Diputació de Lleida. Els ajuntaments del Berguedà adherits representen el 38% de municipis de tota la comarca i equivalen al 80% de la població comarcal.

Així doncs, els Municipis Independentistes del Berguedà (AMI) i les delegacions locals de l'ANC, fan una crida a les entitats, partits polítics, sindicats i població en general per tal d'assistir el proper 11 de Setembre a la Manifestació que tindrà lloc a Barcelona com a colofó de la Marxa per la Independència.

Si es compta amb els 6300 berguedans de tota la comarca que van votar Sí a les consultes per la Independència que es van fer als municipis del Berguedà i ho dividim per les 55 places que disposa un autocar, del Berguedà haurien de sortir 114 autocars.
 
HO ACONSEGUIREM?   ENTRE TOTS SEGUR QUE SI.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog