13 d’agost 2012

Donar l'ordre de tramitar la independència a qui tingui la dignitat i el coratge per fer-ho.

Fotografia adjunta dels tres honorables, Barrera, Broggi i Domènech, que van Presidir la Manifestació Independentista del 9 de juliol del 2011, manifestació que semblen oblidar i amagar els mitjans catalans.

(Darrerament s'han fet visibles els esportistes independentistes, tots ho hem vist, però em costa trobar mitjans independentistes i periodistes independentistes no amb sentit de franctirador partidista sinó amb sentit d'estat català naturalment!
Salvador Molins)

-----------------------

No és res personal, ...

No és res personal amb el Sr. Mas, ni amb la Carme Forcadell, ni amb qui hagi de tramitar la Independència, però de cap manera els catalans podem permetre'ns un cas IBARRETXE-2, anar a Madrid amb tots els suports i la feina ben feta i que et diguin que no i prou.

Ahir o abans d'ahir la Carme Forcadell li va dir al Sr. Mas "quan comenci a negociar amb l'Estat espanyol la independència". Hem de tenir molt clar que amb Espanya no hi hem de negociar res! ens han fotut masses vegades i si els hi consentim ho tornaran a fer.

Quan arribi el moment ja veurem com hem de realitzar o desenvolupar la ruptura.

Aquesta ruptura no es farà sola, no sabem ara mateix com serà, però hi ha un camí polític per fer-la, el millor camí polític passa per preparar un escenari independentista guanyador en les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Quin és aquest escenari? -Molt probablement es tracti d'una coalició entre aquells partits que realment optin per la urgent independència, una coalició amb un programa clar i contundent centrat exclusivament amb l'esmentat  trenament i que sigui capaç de votar lliurament altres aspectes més propis de la dreta o l'esquerra. Una coalició lleial amb si mateixa, amb una llista amb els millors de cada partit, els millors per portar a terme aquesta ruptura.

La independència no la pot tramitar qui realment no la vol, no la sent, i no hi creu, per molt que sembli que si senti abocat, de cap manera, trairia Catalunya i els catalans, no pot tramitar la independència qui no tingui la dignitat i el coratge per fer-ho.

La Independència és descolonització, qui no tingui clara la descolonització farà, en cas molt improbable de que fes res, una independència borda. Qui pot acceptar una llibertat borda?

Llibertat borda: canviar per tal de que res canvïi, o "el atado y bién atado"! Catalunya no pot acceptar això una altra vegada, amb el Franco i els seus actuals successors ja en tenim ben bé prou!

La Independència de Catalunya és catalanització qui no tingui clara la catalanització no val per a la Independència.

Des d'ara, tots els independentistes hem de preparar un relleu dels qui ens governen, hem de preparar la plana major que ha de portar la Independència endavant i tramitar-la.

Si som assenyats no podem trencar res mentre no tinguem aquest relleu ben organitzat i en funcionament. Si no hi ha voluntat d'Independència o voluntat ferma de pacte per la Independència, tal vegada aleshores ens haurem de refiar de Solidaritat Catalana per a la Independència.

No es tracta de partidisme, es tracta de sentit comú i de sentit polític.

Ara mateix, si en lloc de Mas fos President el Toni Strubell, les coses serien molt diferents i probablement la Independència ja estaria apunt d'esdevenir una realitat.

Ajudar als regionalistes ens allunya de la Independència. Ajudar els independentistes ens hi acosta.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció.
(Segueix el post que m'ha inspirat el meu ...)

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog