13 d’agost 2012

Diari de "#lamarxa": El dret de decidir que ja és dret de trencar !



 
 
Joana Cortils, Secretària Tècnica
de La xarxa d'entitats i associacions culturals dels Països Catalans:

Com a PDD estem treballant colze a colze amb l'ANC per tirar endavant el full de ruta cap a la independència de Catalunya.

La primera acció és la Marxa cap a la Independència que vam iniciar a Lleida el passat 30 de juny i que durant tot l’estiu recorrerà el país amb l’objectiu de seguir fent créixer el projecte de l’ANC i fer arribar el missatge al conjunt del país. La Marxa també té per objectiu demanar als municipis per allà on passa que s’adhereixin a l’Associació de Municipis per la Independència, si és que encara no ho han fet.

Però el gran repte d’aquesta Marxa és confluïr a Barcelona el dia 11 de Setembre amb una gran manifestació que canviarà la dinàmica que es duia a terme fins ara en la celebració de la Diada:

Estem treballant perquè la manifestació d’enguany tingui conseqüències més enllà de la commemoració de la Diada i que faci que l’endemà, dia 12, no sigui un dia qualsevol.

-     Serà una manifestació proactiva: Cal deixar de sortir al carrer només com a reacció a un atac. Ara tenim el nostre propi camí marcat i l’hem de recórrer amb accions que ens permetin fer passos endavant en positiu.

-       Serà una manifestació unitària: L’objectiu principal de l’ANC és el de la transversalitat i l’unitat d’acció, principi que es reflexarà en aquesta manifestació amb un únic bloc cohesionat.

-   L’acte s’iniciarà a les 16:00h de la tarda amb l’arribada de diverses columnes de la Marxa que desembocaran a plaça Catalunya des de Les Rambles, Ronda Universitat Rambla de Catalunya i Passeig de Gràcia.

La concentració a plaça Catalunya comptarà amb un acte polític i seguidament, s’iniciarà la manifestació.

Cal que sigui un esdeveniment multitudinari i per això és molt important que entre tots i totes fem córrer la veu entre els nostres contactes i que ens organitzem per venir a Barcelona.

L’única solució és la independència!!

Joana Cortils
Secretària Tècnica de la PDD

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog