28 d’agost 2012

Preparem el gran pacte constituent del nou estat català independent!

Fem-la grossa!

Preparem el gran pacte constituent del nou estat català independent!


La Independència de la nostra nació és quelcom massa important per delegar-ne la preparació i l'execució sols als partits polítics -els que estiguin per la feina, és clar-.

Hi ha d'haver un gran pacte, l'hem de preparar, entre tots els actors pro actius d'aquesta gran moguda que ens ha de portar a l'exercici de la nostra sobirania.

Al voltant de la taula constituent de la Independència Catalana hi haurà d'haver l'ANC, l'AMI, Els partits polítics que estiguin per la feina urgent de la Independència catalana -que no surtin amb marrades de falsos passos intermedis, hi haurà d'haver les organitzacions polítiques patriòtiques independentistes, l'Omnium -si vol anar sense embuts vers la Independència per la via ràpida-, totes les demés organitzacions culturals, lúdiques i esportives que també estiguin per la feina, ...

Qui no hi vulgui ser no hi serà comptat!
No esperarem qui treballi o pensi amb Espanya o França.
Catalunya és el nostre objectiu, tot el que sigui hostil amb Catalunya no ens interessa de cap manera, ni el que digui, ni el que pensi, ni el que senti, ni el que pretengui.

Ruptura total amb els enemics de Catalunya, tan de dins com de fora!

Ha arribat l'hora de que les persones que visquin a Catalunya entenguin on han anat a parar i quines són les seves obligacions i responsabilitats envers aquesta nova pàtria que els ha tocat en sort.

Qui vagi contra Catalunya més li val marxar a una altra terra si és que li volen? Jo no els hi voldria! Qui vagi contra Catalunya és un indesitjable, un poca pena i un infeliç! No hi ha pitjor misèria que la de viure en una terra que no saps entendre ni saps defensar amb vehemència!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció

---------------

Imatge adjunta "el Tren de la Independència" aquell tren que quan no l'agafes el perds, aquell tren que als despistats se'ls emportarà per davant!

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog