07 de març 2013

Catalans! Que no ens agafin ni porucs ni adormits!



Espanya cada dia està més rabiosa i més fascista. Els generals retirats no em fan por, però que un ministre amenaci el Mas ja em fa més respecte.

El proppassat diumenge 3 de març al diari El Punt Avui apareixia un article de Jordi Badia amb el títol "Coratge per a la ruptura" després de fer una comparació amb una partida d'escacs insinuava als responsables del govern català que preparessin els suports internacionals si encara no ho han fet i que es decidissin ben aviat "cal molt de coratge per decidir-s'hi -a trencar- i molta inteligència i sang freda per escollir el moment oportú". De totes maneres jo hi afegeixo: Primer t'has de disposar i determinar-te a pensar la jugada per voler guanyar tan si com no, i afanyar-te perquè tots sabem que "qui pica primer pica dos cops".

Preparem-nos perquè qualsevol etzegallada espanyola no ens atemoreixi sinó ben al contrari ens reforci en el nostre convenciment i disposició a atacar encara més fort, a més ganes, a més intel·ligència i amb més sang freda, units com un sol home valent!

Per començar crido als Catalans, poble i batlles perquè tots posem l'Estelada Triomfant prop dels Ajuntaments, al centre de la plaça o en algun balcó del davant.

I us demano a tots vosaltres que ajudarem als batlles a buscar estratègies per plantar cara a la delegada de l'estat. No és el mateix defensar-se sol que coordinat, són més de 100 els ajuntaments encausats i afectats pels deliris de la titular del "Virregnat" espanyol a Catalunya. Caldria fer una associació d'ajuntaments afectats, dins de l'AMI però apart de l'AMI -sense sortir-ne, com acció complementària- . Vila d'Abadal va dir que cada ajuntament s'hauria d'espavilar i això no està bé, però és igual això no es renyeix en que els alcaldes pioners i valents hagin de patir sols l'atac espanyol i puguin o més encara sigui aconsellable que s'organitzin, es facin forts i rebin l'ajut de molts catalans i de grups patriòtics.

Hem de trencar el setge espanyol i ho podem fer. Jo veig aquesta situació d'ara com el cas de les Consultes, com més ataquem i empenyem millor, cal que tibem tots i així ben aviat tombarem aquesta immensa estaca. Podem!

Busquem sortides i trepitgem així la "pixigualda" enemiga, la "merdigualda" fascista del moribund imperi espanyol!!!

Entrenem-nos per a la batalla, que no ens agafin ni porucs ni adormits. Que al so d'un sol crit ens llancem amb fúria contra l'invasor!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció.
Afegir-hi un comen

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog