23 de març 2013

Jordi Fornas ja ha guanyat! Passi el que passi el 30 de març!




Jordi Fornas, batlle de Gallifa, ha vençut les nostres dificultats, vull dir aquella misèria catalana que sembla que traspuem.

Ara, els ignorants de la pàtria -"perdoneu-los que no saben el que es fan!"- l'acusen de fer malament certes coses i per això "?" el volen destituir.

Potser si que Fornas, home valent i encertat en la defensa de la nostra independència -la independència que és el primer valor de tota nació digna!-, potser si que Fornas no és perfecte en les seves tasques de batlle que pel tamany i la demografia de Gallifa no poden ser massa complexes. Jo crec que qui fa un cove fa un paner i un cistell si convé i ho dic en positiu: qui sap plantar cara a la "de los llanos de la lluna" també sap plantar cara als problemes del dia a dia. Però bé, el que de veritat importa aquí és la determinació en portar Catalunya a la seva plenitud nacional que té en Fornas.

No vull defensar-lo ara del que se l'acusa perquè és mil vegades més bo el que ha fet de bé en favor de  l'independentisme en aquests darrers dies.

Jordi Fornas ha vençut! Jordi Fornas, quan ha estat dalt de tot: batlle escollit democràticament pel poble, ha donat la cara i ha posat tota la intel·ligència de que és capaç i em consta també de la seva absoluta fermesa -ens explicava "em vaig plantar! volien que retirés la ponència i m'hi vaig negar!"

Jordi Fornas ha vençut la serp dels set caps, aquella que vol engolir-se tota la nostra nació i pàtria!

Els grans homes, els millors homes, els més intel·ligents i compromesos ho donen tot pel seu poble quan són a dalt de tot! "No hi ha amor més gran del qui dona la vida pels seus amics!"

Els grans homes, els grans catalans, han tingut la lucidesa de voler Catalunya lliure i plena, mai sotmesa i s'han mogut en aquesta direcció: Macià, Pau Casals, Xirinachs, Laporta, Broggi, Doctor Domènech i Fornas en són icones, algunes encara vivents.

Laporta pot haver fet coses malament, però ningú li pot negar la gran dignitat, de sempre, d'haver volgut Catalunya Lliure i d'haver fet tot el possible des de la seva posició privilegiada de President del Barça. Jo li tinc, per això, una gran admiració i un absolut respecte.

Jordi Fornas, passi el que passi el dia 30 de març, ja ha vençut! sobretot perquè ha demostrat com s'ha de fer les coses, quina voluntat s'hi ha de posar.

Seria molt bo i desitjable que tan Mas com Junqueras, tan la Forcadell com el Vila d'Abadal, prenguessin nota del seu exemple i es disposessin a batre l'enemic amb una mica més de ràbia, força. convenciment i determinació!" molta determinació! i no tanta ploriqueria!

Diguem-los als espanyols i als seus representants polítics: Marxem! marxem del vostre estat, confiteu-vos-el ... comporteu-vos! Catalunya és nació i per res depén de vosaltres ni us ha de demanar cap favor!

Tota altra paraula que no siguin aquestes és pur mesellisme i claudicació!  i els catalans ja n'estem farts!

P R O U !!!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció


----------------------

Fotografia: El Doctor Domènech dient el seu discurs !"Diguem Prou!!" de la Manifestació Independentista del 9 de juliol del 2011 a Barcelona.
Discurs que reprodueixo tot seguit ...


0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog