01 de març 2013

XOC DE TRENS: Conflicte de sobiranies!




Des d'ara els espanyols ja poden anular el que vulguin, la seva sobirania és aliena a la nostra!

Des de la legítima i legitimada Declaració de Sobirania del Poble Català al Parlament de Catalunya la "soberanía de los españoles" ja no ens afecta, el seu famós article de la seva sagrada constitució, aquell que diu "la soberania recae sobre el pueblo español" ha estat trencat brutalment per la seva descarada i irrespectuosa darrera colònia que ja està fent les maletes.

Les seves obsessions, les dels "españoles", els seus patiments, amors i passions ja no ens afecten ni ens importen, nosaltres els catalans ja som conscients i així ho va votar la majoria de diputats del Parlament Català que Catalunya és subjecte de sobirania, i diguin el que vulguin aquesta colla d'inútils que presideix el Sr. Rajoy, Catalunya esdevindrà alliberada d'aquesta mala gent i del seu sistema nacional i polític pervers fonamentat en males lleis i maneres de fer que van néixer a punta de baioneta i fruit de l'odi ancestral que senten contra Catalunya i contra els catalans.

O sigui, que de "Declaració de sobirania anul·lada" res de res!

Aquesta gent de l agran Castella i els seus acòlits no tenen cap dret moral ni democràtic sobre nosaltres, i per no tenir, a Deo gratias, ara mateix no poden ni moure l'exèrcit, ni fer lleis contra nosaltres, a partir d'ara no! No els en farem cabal. A més, estan lligats de mans i peus per la legislació europea i internacional. Són una colla d'inútils!!!  i  els hem d'engegar a la merda que és d'on no n'haurien de sortir mai més!

I és del tot precís que els nostres capadavanters tinguin ben present que torejant a aquesta gent no se'n sortiran:

La negociació amb l'estat espanyol i l'adequació a la seva legislació són vies mortes per a Catalunya. 

Cal una ruptura política clara i decidida amb l'estat espanyol, amb els seus jutges, polítics, inspectors i policies.

Cal una Declaració unilateral d'Independència i cal espavilar-se!

Ja ha arribat l'hora d'enviar Espanya i els espanyols a fer punyetes!

No perdin el temps, des d'ara neguem tota autoritat del TC espanyol sobre nosaltres per ser contrari a la nostra Sobirania.
La "Constitución Espanyola" diu que "la soberanía recae en el Pueblo Español" molt bé. Molt bé per a ells i per a la seva sobirania.

La Declaració de Sobirania de Catalunya declara que "El poble de Catalunya té, per raons de legitimitat democràtica, caràcter de subjecte polític sobirà" o sigui que el Poble Català és sobirà per parlar i decidir de sobirania i del que calgui. Per tant molt bé pel Poble Català, molt bé per a nosaltres i per a les nostres coses.

Hem fet la Declaració de Sobirania, l'hem feta ben feta entre la majoria de  catalans, es va defensar, es va negociar i perfilar i la van votar la majoria dels diputats del nostre Parlament, 85 en contra de 43, res a dir, majoria clara i absoluta, majoria absolutament i respectuosament democràtica al cent per cent.

Ara és l'hora de ser conseqüents amb nosaltres mateixos, ens ho creiem o no? -Fa segles que ens ho creiem!

S'ho creuen Mas i Junqueras, o no?

Per tant si som sobirans actuem com a tals i no ens deixem intimidar per un Poble aliè com ho és l'espanyol.

No ens interessa ni ens importa el que puguin fer el govern espanyol, el tribunal constitucional espanyol, els advocats d'estat espanyols i ses senyories espanyoles. No ens interessa per a res. O sigui que els aconsellem que no perdin el temps i es dediquin a altres coses més productives. Ja ho diuen els grans empresaris madrilenys: "preocupis més de treballar i menys de tantes essències espanyoles".

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog