21 de març 2013

Volen decapitar l'independentisme combatiu però no se'n sortiran!


Catalans independentistes!
Aturem la guerra bruta catalana que ataca el batlle de Gallifa!

Volen decapitar l'independentisme combatiu però no se'n sortiran!

Indicis de Nacional Catolicisme en el discurs dels que volen decapitar la força de representativitat institucional de Jordi Fornas que ostenta com actual batlle electe de Gallifa.

Fornas ha esdevingut en pocs dies una icona lluminosa de l'Independentisme combatiu conscient de que l´únic camí per assolir la nostra Independència no passa per cap pacte amb Madrid sinó, molt al contrari, amb la natural i necessària ruptura amb el maltractador que et vol sotmetre i destruir.

No en tenen prou, aquests sicaris de no sabem ben bé qui, si de Ciu o de la Virreina Llanos de Luna o de la ignorància més supina que no entén altra cosa que d'autoodi i enveja i no veu un pam més enllà del nas.

No entenen aquesta gent el valor veritable de la Nació que dona sentit i plenitud a Gallifa.

Tots sabem del valor de dignitat, lucidesa i fermesa que de sempre ha demostrat el compatriota i defensor dels Drets i Constitucions de la nostra terra catalana Mossèn Dalmau, que també té al seu càrrec la parròquia de Gallifa; doncs bé, també Mossèn Dalmau és objectiu a batre i desprestigiar per aquesta gent que no poden veure els homes bons i valents que defensen Catalunya a totes!

En definitiva un atac barroer i brut contra l'independentisme sota les excuses de democràcia, poca dedicació en el càrrec del batlle Fornas i raons eclesiàstiques que diuen molt dels que les esgrimeixen però en realitat no se les creuen ... pur nacional catolicisme que tanta pudor fa d'espanyolisme.

De nou i una altra vegada, l'enveja i l'odi amagats en formes suaus en el fer i en el subconscient dels que mai han volgut ni voldran la llibertat de Catalunya.

Catalans independentistes obrim els ulls i no deixem que se surtin una altra vegada amb la seva, aturem-los abans que no arribin a Almansa, protestem amb dignitat i decisió: Tots els que puguem hauríem d'anar el dia de la Moció de Censura a Gallifa ... a veure si els hi cau la cara de vergonya!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre del BIC, de SI, de l'ANC i del MxI.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog