07 de març 2013

No hi ha res més corrosiu per la democràcia europea que "la morta espanyola" imperial i fascista !


Caldria que els EEUU i la UE aclarissin si volen un món més demòcrata o volen jugar a caure de nou en el fascisme que l'estat espanyol practica. És bo que recordin, els USA i la UE, que la darrera experiència fascista els va costar 40 milions de vides i que aquella experiència també va començar a l'estat espanyol aquell fatídic 18 de juliol de 1936, més tard vindrien Pearl Harbor, les dues bombes atòmiques i els bombardejos com el de Dresden. Alemanya i Japó ja van fer la seva catarsi però Espanya encara no la ha feta i per més INRI cada dia llueix més les seves habilitats de malfactor i pirata.

Que triïn, doncs, les potències actuals: Catalunya és signe de pau, de cultura, d'integració, de solidaritat i de progrés. En canvi espanya cada dia té més tics de dictadura i d'imperi moribund, i per això és tan perillosa, pels catalans sí, però també per al món sencer, compte amb la trista memòria d'aquells grisos 1936 i 1941!

Han de saber els EEUU, la UE, Israel, Holanda i altres potències que la Declaració de Sobirania Catalana és un gest de democràcia de primer nivell i ben d'acord amb la doctrina internacional actual dictaminada a l'Haia.

Declarar amb solemnitat que el Poble Català és subjecte de sobirania, o sigui que és sobirà, i votar-ho una majoria aclaparadora de 85 diputats dels 133 de que es composa, obliga els catalans i els seus governants a ser conseqüents, per tant des d'ara és la nostra obligació actuar, legislar i decidir com homes lliures d'un Poble lliure. Si no ho fem no serà culpa de ningú més que de nosaltres mateixos, i això els catalans, tots, homes i dones, no ens ho podem permetre!

Faria bé la revista nord-americana Business Insider d'informar-se: No hi ha res més corrosiu per la democràcia europea que "la morta" imperial i fascista que ja va protagonitzar el cop d'estat primer de la gran massacre mundial de la segona gran Guerra !

Catalans! si som sobirans, siguem conseqüents: no permetem més intromissions alienes contra les nostres decisions !

I a partir d'ara que tothom sàpiga que entre Mas i Rajoy, en públic o en secret, no hi ha res a negociar que no sigui la separació amistosa o no entre Catalunya i Espanya.




Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció

Salvador Molins, BIC-Catalunya Acció .

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog