23 d’abril 2013

La greu indignitat dels interessos particulars que perjudiquen Catalunya





No trobeu que els dos personatges que encapçalen la campanya per acabar amb el sobiranisme donarien per molt al programa estrella de TV3? Què espera Toni Soler per augmentar l’audiència de “Polonia” amb un Fainé i un Godó en el seu veritable paper de liquidadors del procés i de pervertidors d’independentistes, amb uns gags que sens dubte tindrien un èxit assegurat?

Imagineu Rajoy, Fainé i Godó discutint en una taula com liquidar Mas i Junqueras? O com repartir els diners entre els mitjans de comunicació per tal que estiguin controlats i callats? O com acabar amb l’ANC o altres entitats que promouen la independència? Sens dubte els gags donarien per molt, llàstima que La Caixa ho controla tot.

Fainé i Godó possiblement mai siguin personatges del “Polònia” perquè el veritable poder no ho permetria, tant sols amb aixecar un telèfon de les torres negres de la Diagonal en tenen prou per fer callar tot el “Polònia”, però com que somiar de moment és gratis i com que pel que diuen el “Polònia” és  lliure, desitjaríem equivocar-nos i veure molt properament aquests personatges nefastos pel país formant part dels gags del programa de sàtira política de més èxit a Catalunya. Per què Fané i Godó fan política, oi?

De totes maneres també podem iniciar una petició popular via les xarxes socials, d’aquesta manera traiem pressió a Toni Soler i al seu equip, per exemple via #FainéiGodóalPolònia

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog