04 d’abril 2013

La negociació amb l'estat espanyol i l'adequació a la seva legislació són vies mortes per a Catalunya.

Si Catalunya és subjecte de sobirania, si la sobirania dels catalans per dret inalienable recau sols sobre els mateixos catalans -això és el que va acordar el Parlament de Catalunya i van votar-ho la majoria dels parlamentaris catalans elegits democràticament-. Si és aquest el cas i com a voluntat del Poble català així és, caldrà que ens traguem els grillons mentals que ens tenallen des de fa quasi 300 anys, grillons mantinguts a força de baioneta i de lleis i constitucions baioneta, caldrà que no demanem permís ni autorització per a decidir les nostres pròpies decisions.Ningú més que nosaltres mateixos ha de decidir per a nosaltres mateixos.

Així, doncs, disposem-nos a legislar Lleis catalanes i a prendre decisions d'estat català independent.

Veus de sirena del més arcaic autonomisme de les primeres eres pujolianes ens parlen de negociar ... Negociar, què?!     parlar, què?!

Sols hem de fer saber de la immediata i urgent ruptura, res més!
  
Hem de trencar ja el joc de la dependència: Constitució espanyola falsament compartida i mal interpretada i poders coercitius espanyols (exèrcit, policia, jutges).

    Ara mateix Espanya no controla la possibilitat de moure l'exèrcit contra territoris sota jurisdicció europea, té les mans lligades per Europa en moltíssims sentits legislatius cabdals per no dir en tots.

Europa fa encara la gara gara a Espanya però en la intimitat la vol més debilitada i partida.

Superat l'estadi de l'absoluta capacitat de repressió contra Catalunya, ara és la nostra hora: L'hora dels catalans traïdors que sols malden per abandonar Espanya a la seva sort!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció

    -------------

    Extret del blog de "jotajotai" amb absolut respecte:

    "Hem de fer el salt i marxar. Plenament decidits i sense vacilacions. I un cop a fora, cadascú a casa seva, negociar i dialogar tot el que calgui (que caldrà) amb España. Però des de les respectives sobiranies." (jotajotai)

    Ja ho veieu, doncs, no tinc cap pla ni disposo d'informació privilegiada. L'únic que sé és que cada dia que passa la separació és més a prop. Que tot és a les nostres mans. Que si ens ho proposem, no defallim i no deixem passar-ne ni una l'èxit no se'ns pot escapar.

    Llavors deixarem de ser independentistes perquè serem, senzillament, independents. Us ho imagineu? I ja podrem derivar les nostres energies cap a coses noves i ben positives perquè, això sí, serem imparables i farem goig.

jotajotai

--------------

A la imatge podeu vure-hi el panell comptador de les votacions del Parlament Català el dia en que es va aprovar per majoria la Declaració de Sobirania del Poble Català

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog