15 d’abril 2013

La sol·licitud d'admissió a la Taula Constituent: Nosaltres també hi hem de ser!

He tingut un altre somni que no és un altre sinó el mateix: "He vist un món més just i una terra renovada"

Benvinguts "Procés Constituent" al procés constituent català. Farem una Catalunya lliure, un món just, una terra nova!

Aquest extens col·lectiu de catalans que anhela una societat més justa, alliberada del jou dels imperis militars, polítics i econòmics, també acaben de presentar la seva pròpia sol·licitud per a poder seure a la Taula Constituent Catalana que s'ha de constituir un cop estigui enllestida la Declaració Unilateral d'Independència "DUI" o qualque de les altres opcions que han d'executar el trencament amb l'ordre espanyol establert.

Tenim pressa! tots tenim molta pressa i aquesta frissança és un valor que hem de potenciar per tal de que no perdem pistonada i ben aviat puguem endegar la concreció final d'aquest històric procés de l'assoliment de la nostra independència com a catalans.

"Qui no seu a temps a la Taula de Sant Bernat no hi és comptat!" Dic això perquè hi ha col·lectius, que jo crec importants que encara no han presentat, cursat o formalitzat la seva sol·licitud d'inscripció en aquesta Taula Constituent futura, però molt propera i urgent.

Benvinguts "Procés Constituent" al procés constituent. Ara ja som més els que caminem vers el futur estat català independent, més lliure, més just i més solidari ... així el volem, en efecte, més autèntic, més català, perquè això caracteritza al nostre Poble des de Salses a Guardamar i des de Fraga a Maó, passant pel Carxe i arribant a l'Alguer ... hereus de la bonhomia, de la confederació i d'altres patrimonis com el Concell de Cent o el Tractat de Pau i Treva de l'Abat Oliba.

Si som responsables i valents, que ho serem! assolirem una Catalunya lliure, plena, forta i sana, i així complint la nostra primera obligació contribuirem a un món més solidari ... una veritable una terra renovada.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog