05 de setembre 2011

En memòria d'Antoní Massaguer, patriota independentista català, defensor de Catalunya

En memòria d'Antoní Massaguer, patriota independentista català, defensor de Catalunya

He anat a l'homenatge a Antoní Massaguer, estava ple a vessar.
Ha sigut un acte magnífic, de gran bellesa humana, coreogràfica, poètica i musical, record i seriosa revisió de la història més recent de l'independentisme català. L'Antoní Massaguer n'hauria estat molt orgullós!
Del molt que s'ha dit, el que he trobat de més valor i encert independentista és que tota la lluita per la nostra independència que s'ha anat vertebrant fins avui mateix no ha caigut en la trampa de ser una servitud de l'encaixisme sinó de ser un moviment totalment aliè a cap força ni idea política autonomista. Cert que alguns polítics ho han intentat i encara ho estant intentant però jo diria que no se n'han sortit ni se'n sortiran.
L'Antoní Massaguer va defensar la nostra Independència i com molts independentistes catalans va ser una persona de grans valors humans. La història de Catalunya ja té escrit el seu nom amb lletres d'or, a l'Antoní no se l'oblidarà! El seu exemple ens donarà força i encert per assolir ben aviat la nostra Independència.
Felicito des d'ací als seus familiars i amics, felicito també als patriotes del Casal Panxo de Berga i del Casal Moragues que en l'acte també ha sigut anomenat, als patriotes dels Maulets -el jovent independentista revolucionari- i a tots els que han col·laborat en aquest magnífic homenatge i el documental adjunt.
Visca Catalunya Lliure!
Hi havia una nebulosa, una consciència silenciosa, en aquest acte, una sensació cada dia més present, la profunda convicció que l'Espanya actual és una merda moribunda a la que la pàtria catalana li xafarà el cap com en la imatge de la serp maligna apocalíptica.
Visqui Catalunya!
Mori la sinistra Espanya Imperialista, assassina, extorsionadora, lladre i malfactora!
Salvador Molins (Membre del BIC, Conseller de Catalunya Acció, Adherit a SI i futur membre de l'ANC i del MxI)
He vist com gravaven amb vídeo aquest acte, crec que aviat el podrà visionar tothom. Jo n'he gravat la veu i la penjaré dintre de pocs dies als blogs que administro i al facebook.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog