01 de setembre 2011

Una aixeta oberta de 22000 milions anuals contra la sanitat catalana i els miserables que la regenten

Estem en mans d'uns miserables i el fruit d'això és la misèria !

És molt trist com Mas i Convergència s'han afanyat a ser els bons minyons del sistema espanyol del qual ja hauríem d'estar fora. Han retallat a tort i a dret i sense mesura, només els desitjaria que haguessin d'anar al CAP per una urgència i el trobessin tancat.

Fa una setmana vaig estar a Càceres i en una ciutat d'aquella terra extremenya estaven fent obres a l'hospital, era un hospital de la mida del de Berga o potser una mica més gran, hi havia el rètol "FEDER" d'ajuda europea que s'acaba el 2013, estaven fent obres, estaven dividint totes les habitacions per tal de que els malats no tinguessin cap altre malalt al costat que els ocasiones alguna molèstia.

L'hospital de Berga ha tancat dos quiròfans dels tres que té, ha tancat dues plantes de l'hospital, ha anul·lat la majoria de serveis de guàrdies nocturnes presencials i totes les substitucions de vacances.

Mas i la seva elit de polítics -deien els millors, començant pel de sanitat- han corregut a fer de bons minyons, els millors de la classe colpejant sense miraments el poble i la gent que haurien de defensar.

Mentrestant, des de Madrid -la ciutat estat- els polítics d'allà ja han deixat anar que ells de retallades ni una, que miraran prim i faran les coses millor, però de retallades ni una.

Mentrestant escanyem les escorrialles dels catalans, a Madrid hi ha una aixeta oberta de 22000 milions d'euros anuals del dipòsit dels catalans.

Qui explota i no defensa el seu poble és un MISERABLE !

Miserables! Miserables! Miserables!
  
Salvador Molins, BIC-CA

 
jordimartif69 | Què passa? | dijous, 1 de setembre de 2011 | 00:16h
Ni un,
ni dos,
ni deu,
ni vint...
Són 46 els CAP que a partir del dia 1 de setembre deixen de donar servei d'Urgències a milions de persones del Principat de Catalunya. Durant desenes d'anys, la sanitat universal gratuïta i de qualitat ha estat i és un dret inexcusable que teníem totes les persones d'aquest tros de país, tal com la majoria de les d'Europa. I aquest servei sanitari, que inclou les urgències, no l'ha creat cap mag, ni cap prestidigitador, ni cap polític, tot i que alguns n'han estat més defensors que altres. L'hem creat entre totes i tots.

Els temps estan canviant i el cop d'estat que la banca, els mercats o com vulgueu dir-los han donat amb l'excusa de la "crisi" toca ara aquest dret inexcusable. A partir de l'1 de setembre, "el govern dels millors" (...lladres del món) ens roba 46 serveis d'urgències.
He utilitzat pocs cops el servei d'Urgències per a mi però molt per a mon pare i ma mare i sé perfectament que en la majoria de vegades que hi hem anat la seva rapidesa i excel·lència ha estat bàsica per continuar amb vida, per superar els problemes de salut que ens hi han portat. No vull semblar dramàtic però és d'això del que estem parlant, de vides humanes que aquesta colla tracta amb tot el menyspreu que els donen les dades que fan anar. Unes dades que curiosament els porten a retallar serveis bàsics per a tots alhora que rebaixen impostos per a ells, els rics. Unes dades que els porten a retallar en tot menys en ajudes als culpables de la mal anomenada "crisi", la banca.
La mesura no afectarà els rics perquè aquests ja tenen sanitat privada, que és a on ens volen dirigir l'Artur Mas i el nefast Boi Ruiz, fins fa poc a sou de la patronal de la sanitat privada catalana i de qui ens en recordarem molt de temps. Amb la sanitat no s'hi juga perquè ens hi va la vida i fer negoci d'això és jugar a sembrar el terror, és ser un terrorista.
No ens rendirem ni ara ni mai. No deixarem que les aportacions dels nostres pares i mares, de les nostres iaies i iaios, que les aportacions que hem fet durant desenes d'anys, se les quedin ara aquesta colla de lladres. Ni ara ni mai. Sortim al carrer, demà i tant com faci falta!!!

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog