17 de setembre 2011

Trenquem el rol colonial dels catalans !

Totes les retallades d'aquest 2011  en Serveis d'Urgències sols equivalen a un dia d'espoliació!

50 milions d'euros s'estalviarà el flamant president de la colònia catalana, Sr. Mas, amb totes les retallades  en Serveis d'Urgències que escanyen la salut dels catalans. Bon servei a Catalunya i més "glórias a España" del virrei espanyol de torn destinat al Principat de Catalunya.
Ciu ha retallat els drets dels catalans fins a límits perillosos per la seva salut i no ha retallat ni tan sols protestat per la greu espoliació que patim de 52 milions d'euros cada dia.
Només un sol dia d'espoliació, al Principat de Catalunya, equival i amb el seu muntant es podria estalviar bona part del que sembla necessitar l'economia de la Generalitat de Catalunya per poder tirar endavant l'acció de govern.
Un sol dia de l'any! 52.000.000 euros, l'equivalent a 8.652 milions de pessetes, i després encara queden 364 dies a l'any perquè ens vagin robant cada dia 8.652.000.000 pessetes.
Més greu encara és que no els diguem "prou d'això!"
I la primera responsabilitat és de Mas, Pujol i Convergència que no piulen! i la segona responsabilitat és dels incauts, ignorants i inhibits votants de Ciu.
En aquests quatre anys que falten pel 2014 perdrem al votant de 22.000 milions d'euros més per any i els haurem d'afegir als 310.000 milions d'euros que ens han robat des de l'any 1986, totalitzant doncs al 2014 al voltant de l'escandalosa quantitat de 398.000 milions d'euros.
Quin país pot aguantar una fuita de recursos així?
Per què encara no hem foragitat aquesta colla de polítics inútils i còmplices de la nostra desgràcia!

És hora de trencar amb Espanya que és la nostra ruïna!

És hora de trencar amb els inútils que no són capaços de plantar-se i encarar-se amb qui ens roba!

És hora de trencar aquest rol colonial dels catalans que ens subjuga a Espanya i que permet que Espanya i els espanyols interpretin el rol de lladres i mal tractadors de Catalunya!

Salvador Molins, Membre del BIC i Conseller de Catalunya Acció.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog