17 de setembre 2011

Ridao: 'Junqueras, Rovira i Bosch són des d'avui el meu president, secretària general i candidat'

Bosch s'imposa i serà el candidat d'ERC el 20 de novembre

Ridao obté un resultat significatiu amb el 30% dels vots · Junqueras, nou president del partit amb el 92% dels vots
 
 
 
Alfred Bosch serà el candidat d'Esquerra a les eleccions espanyoles després d'haver guanyat les primàries contra Joan Ridao. Amb tot, Ridao ha obtingut un resultat significatiu contestant les especulacions que el deixaven com a clar perdedor (Alfred Bosch ha rebut el 65% dels vots, Ridao el 30%, 3,5% de vots blancs, amb una participació del 44,7%). La victòria de Bosch reforça, d'altra banda, el lideratge de Junqueras. La jornada també ha servit per ratificar Junqueras com a president del partit i Marta Rovira com a secretària general, que han rebut un suport majoridtari de la militància (Junqueras 92% del vots, Rovira 90%).
Bosch: 'Joan Ridao i Joan Tardà, gràcies per la vostra feina, una feina vàida i competent. Serà la base de la feina que farem a partir d'ara'
Bosch, en primer discurs com a candidat s'ha felicitat pel resultat i ha reiterat l'oferiment a Joan Ridao, a qui ha qualificat de company i cavaller, perquè 's'incorpori o, com a mínim, ajudi' a la candidatura que ha estat avalada per la militància del partit. 'Joan Ridao i Joan Tardà, gràcies per la vostra feina, una feina vàida i competent. Serà la base de la feina que farem a partir d'ara', ha afegit. Bosch ha dit que les dues màximes del partit a Madrid seran la lluita per 'la llibertat nacional i per la justícia social'.
Dirigint-se als militants, ha dit que ells han estat els veritables protagonistes de la jornada. I els ha promès que Esquerra serà un partit 'útil a Madrid' i que treballarà 'amb la veu i les mans lliures' per vigilar qualsevol decisió que pugui afectar el país. 'No votarem res que vagi contra Catalunya. Ens plantarem davant dels abusos i defensarem amb claredat i amb respecte el nostre somni, una Catalunya lliure i justa', ha destacat. 

Ha citat les retallades i els atacs a la llengua i la cultura catalana com una de les prioritats contra les que s'oposarà el partit i, dirigint-se a la societat catalana, ha promès 'feina, feina i feina'.
Junqueras: 'Ens posem al servei del país'
El nou president electe d'ERC, Oriol Junqueras, ha dit que vivia 'hores de molta responsabilitat i emoció' i que el seu projecte respectarà 'l'experiència acumulada de la formació i la seva identitat' en el procés de renovació que ell mateix ha dit que començava. Ha assegurat que des d'aquest moment la formació 'es posa al servei del país', i ha fet una crida a la ciutadania perquè els ajudi en la 'defensa dels drets individuals i col·lectius'. La secretària general electa Marta Rovira, ha reivindicat el caràcter democràtic d'ERC i ha agraït la tasca del militants en la jornada d'avui. 'El millor d'ERC també és dins, l'essència és la seva gent', ha reblat.
Ridao: 'Junqueras, Rovira i Bosch són des d'avui el meu president, secretària general i candidat'
Joan Ridao, per la seva banda, ha dit que Junqueras, Rovira i Bosch són des d'avui el seu president, la seva secretària general i el seu candidat. 'No és un dia trist', ha dit, i ha afegit que és 'al servei del partit i del nou president. Garantim el suport de Joan Tardà i el meu propi al voltant de la nova direcció del partit'.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog