22 de setembre 2011

Fora els miserables i que despertin els idiotes!

Fotografia de la capçalera de la Manifestació Independentista del #9 Juliol del 2011 a BCN.

L'ombra negra de Convergència vol adormir els catalans. Deuen pensar que així generaran confiança, com els estruços amagant el cap sota l'ala. Catalunya s'enfonsa en la pobresa i en la emigració, res pitjor que haver d¡'emigrar de casa. El Mas, el Duran, El Jordi Pujol, l'Oriol i tota la pesca que els fan costat no hauran pas d'emigrar, però els millors metges, les millors infermeres, els enginyers i científics, aquests sí que hauran de marxar. Catalunya s'enfonsa en tot això i en sanitat! Bona notícia, com deia el Cabré al Punt-Avui fa pocs dies, bona i alegre notícia!

Marxem, de pressa de l'estat espanyol perquè tots els catalans que han hagut de marxar puguin tornar!
Tindrem recursos i els administrarem bé! Tancarem l'aixeta de les constants pèrdues "espanyoles", negociarem amb qui calgui i com calgui, xinesos, japonesos, coreans, americans, europeus ... farem lleis justes i beneficioses per les empreses catalanes i pels treballadors catalans, farem cotxes de carreres com els italians, farem hispano-suïsses, avions, motos i camions, excavadores, ordinadors, inventarem i negociarem amb tot el món i ho farem sense la llosa espanyola que ens tenalla i ofega.

Fora els que volen adormir el Poble català en la son dels temps. Fins i tot Jesucrist va dir que dormir era morir!

Fora els que es contenten amb la misèria, amb el fet d'ésser i fer-nos subalterns (dixit Broggi), en el fet de subjugar-nos a gent aliena i perversa que ens vol morts com a nació. Deia l'esmentat Jordi Cabré en l'article titulat "Bones Notícies": "Nosaltres també podem, generacionalment, assumir que les lleis són les lleis i que mana qui mana i que poc més hi podem fer que anar tirant de competències".

Quina misèria! mare de déu, senyor !!!

Per dignitat i per que no ens caigui la cara de vergonya hem de deixar un país lliure per les noves generacions de catalans, els nostres fills i els nostres nets!

Fora la misèria de les competències tramposes i trampejades! Fora els "miserables" i que es despertin els idiotes" que ens volen encaixar en el negre, trist, humit i indigne taüt espanyol!

Salvador Molins, BIC - Catalunya Acció

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog