30 de març 2013

El gran error de molts catalans: apartar els "homes de caràcter i determinació" i canviar-els per mediocres.

La Gran Victòria de Jordi Fornas (SI), que ara ja és ex batlle de Gallifa, ha estat empènyer l'AMI a fer Independència! Visca!

L'Ajuntament de Gallifa amb Jordi Fornas ha canviat l'AMI en positiu.

De l'entrevista de Vilaweb:

1 —Per què deixareu de ser batlle de Gallifa aquest dissabte?
—Oficialment, perquè els regidors de CiU em fan una moció de censura. Ara bé, aquesta decisió pot tenir diverses interpretacions. Jo penso que la meva activitat en política nacional hi ha tingut alguna cosa a veure. Concretament, el nostre ajuntament va ser el primer de fer sobirania fiscal i el promotor d'una proposta de canvi estratègic de l'Associació de Municipis per la Independència aprovada per unanimitat en l'última assemblea, a Vilanova i la Geltrú. Es va aprovar que tots els membres de l'associació, els 662 ajuntaments, consells comarcals i diputacions, farien sobirania fiscal i es declararien territori lliure i sobirà.

2 —Quines conseqüències té per a Solidaritat perdre l'únic batlle que té?
—Com que és l'únic, és evident que la conseqüència és negativa. Desapareix l'últim càrrec electe que tenia amb una certa importància. Ara només queden un grapat de regidors. La voluntat de liquidar aquesta figura institucional en mans de Solidaritat és evident. Els ha molestat que des d'aquí hàgim engegat un seguit d'iniciatives que han posat de manifest contradiccions dels partits del parlament. Allò que més ha molestat ha estat la capacitat que hem tingut de canviar l'estratègia de l'AMI.
L'objectiu dels municipis independentistes era fer una consulta. I aquesta ja és la voluntat del govern de la Generalitat. I nosaltres hem aconseguit que l'objectiu sigui fer la independència des dels ajuntaments, que és una cosa tan democràtica com fer-la des del parlament, perquè som càrrecs electes amb la mateixa legitimitat que puguin tenir els senyors diputats.

http://www.vilaweb.cat/noticia/4100293/20130330/ciu-pren-batllia-gallifa-jordi-fornas.html

Escena interpretant "després del Pacte dels Vigatans

2 comentaris:

  1. Fotografia interpretant el quadre dels segadors.

    Títol: Els Segadors a Gallifa i visca Catalunya Lliure — amb Jordi Fornas Prat.

    Comentari: Només hi falta el "Sant Cristu" i ho entenc "Ha ressuscitat!". L'obra de Fornas es multiplicarà de ben segur! Salvador Molins, BIC-CA, MXI

    ResponElimina
  2. Amb aquest petit post i els que he publicat aquestes dues darreres setmanes vul fer palesa la meva profunda admiració per aquest gran patriota que de segur ha donat testimoni arreu i que encara plantarà molta batalla fins a l'assoliment de la victòria de tots els catalans: La Independència de Catalunya, el valor més preuat de tota nació digne!

    (Salvador Molins Escudé, Berga)

    ResponElimina

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog