15 de març 2014

"És l'hora dels adéus?" Xavier Sala i Martín

jotajotai | Per quan deixarem Espanya | dissabte, 15 de març de 2014 | 04:36h
El dijous passat la bona gent de l'Assemblea Nacional Catalana va organitzar a l'Orfeó Gracienc una conferència de l'economista Xavier Sala i Martín amb un títol d'allò més engrescador: "És l'hora dels adéus?".

Com era d'esperar les 200 places d'aforament de l'Auditori de l'Orfeó varen ser insuficients així com la sala adjunta -amb cabuda per a 150 persones- que es va habilitar per seguir la conferència a través d'una pantalla gegant. Encara es varen quedar al carrer 500 persones sense cap possibilitat de seguir l'acte.

L'endemà, com no podia ser altrament, el discurs íntegre es podia trobar a la xarxa i per tant la decepció dels qui no varen poder accedir -o dels que ja prevéiem qui hi hauria calderada i no ens vàrem moure de casa- es pot mitigar una mica recupertant i paladejant el que va dir el professor Sala i Martín.  (n'hi ha més)

Ahir per la tarda vaig seguir la conferència gràcies a l'enllaç que va posar Vilaweb (aquí) en una peça titulada "Sala i Martín esmicola una per una les amenaces contra la independència".

Com que el contingut de la intervenció del professor Sala i Martín em sembla summament didàctic i aclaridor em permeto recomanar-vos que aquest cap de setmana, que segurament tindreu una mica més de temps, dediqueu un parell d'hores a seguir-la i a adonar-vos que, contra el que ens volen fer creure des d'España, la clau la tenim nosaltres i que si volem, podem.

De raons per dir-los adéu ens en sobren, per dir-ho ràpidament i entenedora.

(I per si aquest enllaç amb Vilaweb us falla, aquí teniu  la mateixa conferència per You Tube.) 

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog