12 de març 2014

Espabilem! DUI ja!

  • 12/03/2014 08:26h
     
    smolins9 | esborrar | dimecres, 12 de març de 2014 | 09:01h
    Ni a l'Avui, ni a l'Ara  surt a la portada la notícia més important del món d'avui dimecres 12 de març del 2014. L'autocensura funciona implacable a Catalunya al cent per cent, alguna estona i en un altres post ho explicaré.

    A l'Avui surt un titulet de segona i en segona línia i d'expressió minimalista obligada a cinquena línia de la pàgina 14, solament ho salva que el 14 és el meu número preferit, el que portava quan era xic a la bata de l'escola. Patètic!

    Més patètic encara l'article de la plana 8 "el Parlament estudiarà alternatives al no de Madrid" que vagin estudiant, ha veure si mentre ho estudiem ens surten els capitostos europeus i internacionals dient-nos que la nostra DUI seria il·legal ... il·legítima ... monstruosa.

    Fa quatre dies Obama -que ja és dir- i alguns caps europeus de primera línia deien que el Referéndum de Crimea era il·legal! Se saltaven així totes les lleis de la Jurisprudència internacional sense que  els caigués la cara de vergonya! Des de quan els referéndums són il·legals o perversos o no democràtics?

    No pensem tant ni posem el front de grans homes de seny i espavilem-nos!

    Com diu Jordi Fornas -UDIC, Units per Declarar la Independència-, "ara la Independència ja s'ha de fer", de raons ja ens en sobren! s'ha de fer!

    I també diu "per fer la Independència no es donen premis, a tothom no li agrada el que facis però ho has de fer, i l'únic premi per fer-ho és la Independència"

    No pensem tant i anem per feina que és urgent. Tenim sort, la gent de Crimea -alguna gent de Crimea naturalment, crec que 75 diputats contra 55, ja ens han fet la redacció necessària i Vilaweb ens la ha traduïda, a partir d'ara només hem de disposar-nos a proclamar-la, retocar i adaptar pocs detalls dels text
    i llegir-lo davant d'observadors internacionals o potser ni això. S'ha de votar és clar!

    No pensem tant que perdrem mal i el que és pitjor encara per la seva gran connotació en les centúries que han de venir, haurem perdut una ocasió d'or per a esdevenir d'una vegada per totes una nació lliure i responsable en el concert de les nacions, i ai las enfonsats per sempre en la presó de Pobles que és Espanya.

    Savador Molins, Conseller de Catalunya Acció i membre de UDIC.
     

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog