10 de març 2014

Què és?. Versió corregida i millorada

empordaaccio | dissabte, 8 de març de 2014 | 16:29h

Que tots els catalans ho sàpiguen: 
Què és la Declaració d'Independència.  Què és UDIC.  Qui és Jordi Fornas.

--------------------------

Què és la Declaració de Independència?

És aquell acte polític pel qual els representants del Poble, elegits majoritàriament i per tant legitimats pel Poble, fan una Declaració per proclamar-lo independent.
Una Declaració d'Independència no és una acte folklòric, és la declaració explícita i formal d’una nació que empren un nou camí, alliberant-se, des del precís moment de la Declaració, de cap altra autoritat que no sigui la pròpia, expressada democràticament per la majoria dels seus ciutadans.
No és obligat, que aquesta Declaració hagi de ser referendada pels ciutadans, però obre el procés constituent i fundacional, del nou Estat.


És convenient una Declaració d’Independència?


1) - La Declaració unilateral d’Independència (DUI) és urgent i ens convé.
2) - La Declaració d’Independència és ben vista pels millors especialistes mundials.
3) - La Declaració d’Independència s’ha de fer en tot procés com el nostre i com més aviat millor.
4) - La Declaració d’Independència és la porta per internacionalitzar el nostre cas i així poder ser reconeguts pels altres Estats del món.
5) - La Declaració d’Independència actua com un escut, enfront de possibles reaccions de l’Estat original i aliè que ocupa la nostra Sobirania.
6) - Per assolir tota independència cal el compromís clar del Poble i dels líders polítics i la determinació per fer la Declaració d'Independència.

Què és  UDIC?


Jordi Fornas crea «UDIC» "Units per Declarar la Independència Catalana", una Agrupació d'Electors, un tipus de candidatura de ciutadans independents prevista per la UE, per presentar-se a les properes eleccions europees amb un sol objectiu: Declarar la Independència,que és el que ara ens cal fer als catalans per motius obvis.

La necessitat i urgència de Declarar la Independència esdevé l’únic discurs veritablement alternatiu al dels altres partits catalans.
Posa en evidència la Consulta no vinculant i la pregunta trampa del Sí o Sí” i supera la idea de demanar el “dret a decidir” per passar a exercir-lo.
Per a poder presentar-se a les eleccions europees del 25M Jordi Fornas i UDIC necessiten el suport de la signatura de 15.000 catalans.
Aquest 25M, en tractar-se de circumscripció única, UDIC podrà rebre vots des de tot l’Estat i per tant de les Illes, del País València, de la Franja i del Principat. Aquests vots es comptaran separadament a cada un dels Països Catalans.
Donar la victòria a UDIC a les eleccions europees, és la manera de fer realitat la nostra Independència i donarà legitimitat internacional al proper Estat Català Independent.

Qui és Jordi Fornas?


Jordi Fornas, és ex batlle de Gallifa. Durant el seu (curt) mandat, a més de millorar les condicions del municipi vallesà, que va ser el primer en exercir la “Sobirania Fiscal” (terme que va encunyar ell mateix), va respondre a la Llanos de Luna" amb una minúscula bandereta "rojigualda" i va fer aprovar a l'AMI la moció que comprometia l’Associació de Municipis per la Independència a fer  “Sobirania Fiscal” i declarar tots els municipis que en formen part "territori lliure i sobirà". Això representava obrir un nou front en el camí cap a la independència, cosa que va provocar que l’oposició l’hi fes una moció de censura per fer-lo fora del seu càrrec.
Així ho expressa: Convido tots els compatriotes, de tots els Països Catalans a entrar en campanya amb un sol objectiu: Declarar la Independència. Aquest proper 25 de maig del 2014 hem d’obtenir la majoria que ens permeti fer realitat el que tots desitgem, veure Catalunya Lliure!


Unim-nos per Declarar la Independència Catalana
Aquestes eleccions han de ser la campanya definitiva per aconseguir fer realitat el somni de generacions senceres. Amb el suport del catalans a les urnes es podrà fer la Declaració d'Independència. Aquesta és la gran oportunitat de les eleccions europees del 25 de maig per als catalans, i amb UDIC "Units per Declarar la Independència Catalana" la llibertat és a tocar!

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog