10 de març 2014

UDIC la millor aposta davant la "geoestratègia del 2014"

Declarar la Independència és la millor aposta davant la "geoestratègia del 2014"


"UDIC "Units per declarar la Independència"
és la millor aposta davant la "geoestratègia del 2014""


Sr. David Gardner i Viviane Reding, és molt més fàcil, no es preocupin d'Escòcia i sobretot de Catalunya; perquè no procuren que Anglaterra i Espanya renunciïn a la seva Independència! Deixin tranquils als catalans i no ens toquin allò que no sona!

L'Europa integrista i acomodada amb els seus jocs de poder i sota la pressió d'un dels seus membres actuals -no oblidem que de moment Espanya és part d'Europa i nosaltres ni existim i si existim molts ens veuen amb mals ulls tan sols com un inflamat gra al cul- veu les noves independències, sobretot les d'Escòcia i Catalunya, com una cosa incòmoda que caldria evitar, per això parlen tan de diàleg enlloc de parlar de dret i de la justícia que mereixen tots els pobles, però tan se val, Catalunya ha d'esdevenir lliure com ho són ja fa temps Suïssa i Israel.

Els catalans que defensem la plenitud i la llibertat de tota la nostra nació i de la seva ànima catalana -la llengua- no podem baixar la guàrdia davant qualsevol temptació per part d'alguns poders europeus de fer servir de nou Catalunya i els catalans com a moneda de canvi pels seus interessos econòmics i de poder en una "geoestratègia d'aquest 2014" que s'esdevingui com en la "geoestratègia d'aquell 1714" tan trist per a nosaltres i per a generacions de catalans que ho han pagat amb la vida, tants afers i la tristesa.

Només serem independents si els catalans defensors de la nostra lliberta nacional ho volem, i probablement no ens serà planer aconseguir-ho, qui pugui ens hi posarà tantes traves com calgui, difícilment podem esperar tractes de favor ni consideracions altruistes, ens ho haurem de fer "nosaltres sols".

Daniel Cardona va fundar "Nosaltres Sols" perquè sabia que sols viuríem millor i seríem millors en molts sentits ... també sols ens ho haurem de guanyar!

Arribats ja bastant enllà d'aquest llarg camí que ens ha de retornar la nostra condició d'estat català independent, és bo i necessari que siguem conscients que en aquest tram final del camí que ens pugui portar a la victòria d'esdevenir de nou nosaltres mateixos en plenitud, a partir d'ara ens calen més que mai homes, actituds i voluntat de fermesa absoluta, allunyades d'actituds infantils en les que és fàcil caure, perquè la Independència d'una nació només s'assoleix amb homes com Bolívar, Ramon Martí, Ben Gurion, Boris Ieltsin i Iàssir Arafat.

Com diu Jordi Fornas, creador de «UDIC» Units per Declarar la Independència Catalana: «Hem patit! estem lluitant .... i units vencerem!»

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció i membre de "UDIC"

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog