02 de març 2014

Sortirem com fures contra la jugular de l'Europa comodona. Reding via fora!


dilluns, 24 de febrer de 2014 | 15:37h

La senyora Reding és l'exemple de l'Europa comodona que es vol expulsar de sobre els catalans i no té vergonya en tornar-nos a trair com va fer Anglaterra el 1714, tan li fa a la senyora Reding  i a l'Europa que representa que Catalunya caigui de nou en el pou fosc i presó secular que representa per a nosaltres la malèfica i depredadora Espanya, tan els hi fa!

Els catalans lliures catalogats amb el mot d'independentistes, nosaltres! no ho podem ni ho volem consentir!

Els catalans només volem una Catalunya lliure i plena, mestressa de si mateixa, un estat europeu exactament igual que els altres estats europeus, sense aspirar per part nostre a cap privilegi extra que no sigui la dignitat d'un Poble mil·lenari com el nostre i en complir les nostres obligacions envers la comunitat internacional.

Exigim a la senyora Reding que se'n vagi cap aquesta Europa egoista que ella representa, que ens deixi en pau als catalans i Catalunya perquè li podem donar lliçons de democràcia i respecte, del respecte que se li deu a tot poble, a la seva llibertat i a l'expressió plena de la seva idiosincràcia, a la capacitat innata a autogovernar-se, i li donem la lliçó com hereus que som d'aquella Catalunya ben nostra que va ser capaç ja fa centúries, de fer realitat el pacte de "Pau i Treva", com hereus que som del país que va tenir el primer Parlament d'Europa, la Catalunya dels set segles de sobirania pròpia ... fins que el 1714 ens va ser arrebassada del tot per Castella amb l'ajut inestimable de la traïdora Anglaterra i els seus interessos geoestratègics d'aquell moment.

Senyora Reding i europa tota, ha de saber que aquesta vegada els catalans no volem ser moneda de canvi de la seva mandra, la mandra europea, i de la seva incapacitat, la incapacitat europea per vestir la veritable Confederació de l'Europa dels Pobles.

No permetrem ser moneda de canvi de res! la nostra sobirania i idiosincràcia no tenen preu ni estan a la venda!

Senyora Reding si no té altra feina que venir a molestar als catalans podria anar-se'n a Ucraïna que en aquests moments necessiten ajuda humanitària, seria una bona experiència per a vostè donar un cop de ma als ferits d'aquell conflicte.

Senyora Reding, calli i foti el camp de Catalunya, n'estem tips de gent com vostè, fa cinc-cents anys que els estem aguantant, ja ha arribat l'hora de dir PROU!

Catalunya serà un estat independent dins o fora de la Comunitat Europea, potser millor fora que dins ...!

Catalunya serà un estat lliure com Suïssa i com Israel, amb cadira, veu i vot a l'ONU, dins o fora d'Eropa!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog