10 de març 2014

Ieltsin dalt del Tanc. DUI ja, ara!

0 - Fotografies Adjuntes:
1a - Daniel Cardona, 2a - Santiago Espot, 3a - Ieltsin dalt del tanc, 4a - Ieltsin dal del tanc fent el gest i l'acte de trencament amb el vell ordre. L'URSS -CCCP- el gegant, com a tal s'enfonsa davant d'un home que puntual va a la plaça del Kremlim a l'hora precisa en la que fa el gest precís i ho proclama llegint l'escrit. L'escena de la instantània és clara i contundent, un autèntic "pulitzer" en mans d'un fotògraf potser fins i tot aficionat o no.

1 - Declarar la Independència és la millor aposta davant la "geoestratègia del 2014"
2 - Acte d'Homenatge a Daniel Cardona fundador d'"Estat Català" i de "Nosaltres sols"
3 - Que tothom ho sàpiga: Idees força de "UDIC"
4 - Decàleg de l'UDIC


 1)
"UDIC "Units per declarar la Independència"
és la millor aposta davant la "geoestratègia del 2014""

Sr. David Gardner i Viviane Reding, és molt més fàcil, no es preocupin d'Escòcia i sobretot de Catalunya; perquè no procuren que Anglaterra i Espanya renunciïn a la seva Independència! Deixin tranquils als catalans i no ens toquin allò que no sona!
L'Europa integrista i acomodada amb els seus jocs de poder i sota la pressió d'un dels seus membres actuals -no oblidem que de moment Espanya és part d'Europa i nosaltres ni existim i si existim molts ens veuen amb mals ulls tan sols com un inflamat gra al cul- veu les noves independències, sobretot les d'Escòcia i Catalunya, com una cosa incòmoda que caldria evitar, per això parlen tan de diàleg enlloc de parlar de dret i de la justícia que mereixen tots els pobles, però tan se val, Catalunya ha d'esdevenir lliure com ho són ja fa temps Suïssa i Israel.
Els catalans que defensem la plenitud i la llibertat de tota la nostra nació i de la seva ànima catalana -la llengua- no podem baixar la guàrdia davant qualsevol temptació per part d'alguns poders europeus de fer servir de nou Catalunya i els catalans com a moneda de canvi pels seus interessos econòmics i de poder en una "geoestratègia d'aquest 2014" que s'esdevingui com en la "geoestratègia d'aquell 1714" tan trist per a nosaltres i per a generacions de catalans que ho han pagat amb la vida, tants afers i la tristesa.
Només serem independents si els catalans defensors de la nostra lliberta nacional ho volem, i probablement no ens serà planer aconseguir-ho, qui pugui ens hi posarà tantes traves com calgui, difícilment podem esperar tractes de favor ni consideracions altruistes, ens ho haurem de fer "nosaltres sols".
Daniel Cardona va fundar "Nosaltres Sols" perquè sabia que sols viuríem millor i seríem millors en molts sentits ... també sols ens ho haurem de guanyar!
Arribats ja bastant enllà d'aquest llarg camí que ens ha de retornar la nostra condició d'estat català independent, és bo i necessari que siguem conscients que en aquest tram final del camí que ens pugui portar a la victòria d'esdevenir de nou nosaltres mateixos en plenitud, a partir d'ara ens calen més que mai homes, actituds i voluntat de fermesa absoluta, allunyades d'actituds infantils en les que és fàcil caure, perquè la Independència d'una nació només s'assoleix amb homes com Bolívar, Ramon Martí, Ben Gurion, Boris Ieltsin i Iàssir Arafat.
Com diu Jordi Fornas, creador de «UDIC» Units per Declarar la Independència Catalana: «Hem patit! estem lluitant .... i units vencerem!»
Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció i membre de "UDIC"

------------------------------------------
2)
09 març 2014

Santiago Espot a l’acte d’homenatge a en Daniel Cardona: "S'ha de derrotar Espanya"

Notícia publicada a e-notícies.cat
http://societat.e-noticies.cat/espot-sha-de-derrotar-espanya-83568.html


El líder de Catalunya Acció, Santiago Espot -fotografia segona-, ha assegurat que “per aconseguir la independència només existeix una formula: combatre i derrotar Espanya, exactament com s'han fet totes les independències”.
“Cardona no tenia cap interès en ser amic d'Espanya ni dels espanyols, l’única relació que tenim amb Espanya és la d’amo i esclau”, ha dit durant l’homenatge a Daniel Cardona i Civit, pare de l’independentisme català i fundador d’Estat Català i Nosaltres Sols!.
La historiadora Anna Tarrés, que també ha participat en l’acte, ha afirmat que “no és català algú que no parla català entre catalans i amb els catalans”. “És català només aquell que parla català, aquell que defensa la nació catalana”, ha reblat.
Tarrés també ha apuntat que “només els independentistes catalans volen la independència, l'alliberament de la nació catalana, no la volen aquells que parlen castellà, aquests són colons” i ha fet referència al llibre ‘Els altres catalans’ de Francisco Candel per afirmar que “no són catalans per molts que altres colons hagin fet llibres parlant dels altres catalans”.
L’homenatge s’ha celebrat a la plaça de Jacint Verdaguer davant de la casa on va viure Cardona, qui va ser durant anys també el batlle de Sant Just, i també ha comptat amb la presència de l'historiador Fermí Rubiralta i el director del Born Centre Cultural, Quim Torra.




-------------------------------------------
3)
 
Comunicat de UDIC per La Declaració de Independència

Jordi Fornas, amb la seva idea: «Unim-nos per Declarar la Independència» crea UDIC: "Units per Declarar la Independència Catalana" una agrupació d’electors que té per objectiu presentar-se a les properes eleccions europees.
Amb un discurs alternatiu a l'oficial i renovador, posa l’únic objectiu vàlid per Catalunya dalt del millor balcó, les eleccions al Parlament Europeu, un lloc de visibilitat, legitimitat democràtica i ressò internacional de primera línia.

Idees força sobre la Declaració d’Independència:


1) -  La Declaració unilateral d’Independència (DUI) és urgent i necessària.

2) -  La Declaració d’Independència és recomanada pels millors especialistes mundials.

3) -  La Declaració d’Independència s’ha de fer en tot procés com el nostre i com més aviat millor.

4) -  La Declaració d’Independència és la porta per a esdevenir un afer internacional, mentre es tracti d’un afer domèstic de l’Estat espanyol ningú et pren en consideració, ni s’hi vol ficar. Sense una declaració de independència, cap estat reconeixerà Catalunya com a nou Estat ni com objecte de sobirania.

5) -  La Declaració de Independència actua com un escut enfront de possibles reaccions dels contraris a la nostra plena Llibertat Nacional.

6) -  Per assolir la independència s’han de comprometre de forma clara el Poble i els líders polítics. En la persona de Jordi Fornas i pel seu compromís s’està edificant un cap-davanter, capaç de posar-se davant del Poble per liderar el procés i dur-lo a terme. Fornas està a punt, té la força de caràcter i la idiosincràsia necessària  i està determinat a fer la Declaració de Independència.

7) -  Per poder presentar-se a les eleccions europees del 25M Jordi Fornas i UDIC necessiten la confiança i el suport de 15.000 ciutadans. Les signatures de suport a la seva candidatura les recollirem a partir de l’1 d’abril. El 25M, en tractar-se de circumscripció única, UDIC podrà rebre vots des de tot l’Estat, això inclou les illes, el País Valencià, la Franja i el Principat i a l’hora fa possible el referèndum d’autodeterminació a tots els Països Catalans.

8) - Aquest abril signeu per Jordi Fornas i  el 25M del 2014 voteu per la DUI.
--------------------------------------------------------------




4)

Crida al Poble Català de Jordi Fornas:

Convido tots els compatriotes de tots els Països Catalans, a entrar en campanya per fer arribar el missatge a tots els racons de la Nació i poder assolir l’objectiu de la Independència Nacional. Hem d’impulsar la “Primavera Catalana” i aquest proper 25 de maig del 2014 obtenir la majoria que ens permeti fer realitat el que tots desitgem: Proclamar la Independència de Catalunya.

Els 10 punts programàtics de UDIC
:

1 - UDIC és una proposta política que té l’objectiu de proclamar la independència de la Nació Catalana, amb una candidatura plebiscitària a les properes eleccions europees (2014) i en el marc dels Països Catalans.
 
2 - UDIC proclama que la lluita per l’alliberament nacional és justa i necessària per a la supervivència del poble català, i que ha de ser l’objectiu urgent de tots els catalans per tal de superar la situació actual de submissió, espoliació i crisi.

3 - UDIC creu que, per assolir l’objectiu, és necessària la unitat i la coordinació del major nombre possible de forces catalanes, i convida les entitats i organitzacions que vulguin declarar la independència, a formar-ne part.

4 - UDIC vol convidar les persones que hagin destacat per la seva lluita a favor de les llibertats nacionals a incorporar-se a la candidatura electoral; també els representants de les entitats i organitzacions que entrin a formar part de la coalició disposats a posar els interessos nacionals per davant de les pròpies sigles i interessos.

 5 - UDIC considera que, només una declaració d’independència pot superar el bloqueig antidemocràtic que exerceix l’Estat espanyol, impedint qualsevol tipus de consulta popular, emparat en la seva Constitució de dubtosa legalitat.

 6 - UDIC es compromet, en el cas de tenir la legitimitat que ens doni el suport de l’electorat, a  buscar l’acord del Parlament i del Govern de cada un dels Països Catalans per proclamar la independència des del respectiu Parlament.
     Si l’acord no fos possible, es proclamarà igualment la independència en aquells Països Catalans on s’hagi obtingut aquesta majoria democràtica.

 7 – UDIC promou fundar un nou estat federal entre els països que formen la Nació Catalana, i integrat a la Unió Europea si així ho desitgen i expressen els ciutadans. Amb noves lleis que s’adaptin al nostre poble i les seves necessitats, a través d’un sistema polític democràtic, ètic i transparent, compromès amb l’eficiència i dedicat a aconseguir el benefici general dels ciutadans.

 8 - UDIC vetllarà per tal que es constitueixi l’Estat Català i participarà en el procés constituent per garantir la plena independència de la nació i la seva regeneració nacional i democràtica.

 9 - UDIC impulsarà des del Parlament Europeu aquelles polítiques que siguin favorables als interessos nacionals i econòmics dels catalans, ja siguin del nord, del sud o insulars.

 10 – UDIC denunciarà davant les institucions europees i internacionals els tractats, encara vigents, pels quals s’ha ocupat i desmembrat la nostra nació i que contradiuen els acords internacionals reconeguts per l’ONU, amb l’objectiu d’aconseguir el reconeixement dels drets inalienables de la Nació Catalana.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog