12 de gener 2013

ESTATUIR CATALUNYA, document de treball.

rginer | Catalunya-Independència | divendres, 11 de gener de 2013 | 11:54h
El mes d'octubre de 2012 es va publicar un document, ESTATUIR, un informe completíssim, elaborat per experts. Els ciutadans i ciutadanes hauríem de llegir-lo, tots, i a continuació escoltar  o no, els polìtics, perque ja han començat a sargir la seva teranyina política. Estic segura que els que hagin llegit aquest Estatuir ni els feran cas, entendran que tot el que diuen és fer volar coloms i continuar com fins ara, exercir la partitocràcia.

El document que avui s'ha filtrat a la premsa és ni més ni menys un document de treball, per començar, per dialogar, per fer esmenes.

Hi ha polítics que prioritzen el partit abans que el país.


ESTATUIR  CATALUNYA - Les accions per establir un nou Estat
ha estat escrit per Salvador Cardús, Ramón Folch i Sergi Rovira. Un informe completíssim el.laborat amb la col.laboració i opinió de diferents experts des de Carles Boix, a Antoni Serra Ramoneda, Gemma Brió, Guillem López-Casanovas, Eduard Vallory, Gabriel Borràs, Jordi Foz i d'altres.

Un simple click a l'enllaç -  ESTATUIR  - i comenceu a llegir. És un informe-document obert, per discutir, per millorar, per arribar a un acord, per saber el camí a prendre. És un informe on està tot el que el poble va expresar el dia 11 de setembre de 2012.
És el començament del camí per la independència.

Bròquil is OVER !

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog