26 de gener 2013

Isona Passola, en defensa de la nostra plenitud nacional

Isona Passola, 'L'endemà' i com viurem en una Catalunya independent

El dia 4 de febrer presentarà el projecte, un documental sobre les preguntes que suscita viure en una Catalunya independent
La productora Isona Passola, coneguda per la producció de 'Pa negre', ha anunciat avui per Twitter: 'Comencem nova etapa: d'aquí deu dies presento el projecte nou, L'endemà, la pel·lícula del ‪#paísnou‬ amb les píndoles contra la por de votar Sí.' Tot i la piulada, Passola no vol parlar del projecte fins el dia 4 de febrer. Però se sap que 'L'endemà' és un documental que 'vol respondre amb rigor les preguntes que tots els catalans ens fem al voltant de com viuríem en una Catalunya independent. És a dir, amb xifres, arguments, excel·lència i una difusió i promoció massives'.

La intenció de Passola amb la pel·lícula és contribuir a convèncer el màxim d'indecisos per tenir una gran majoria favorable a la independència, que faci possible el suport internacional que serà necessari.

En una carta escrita per Passola per buscar finançamnet, la productora explica: 'Només un documental molt clar pot esbandir la por que és l’únic enemic de debò que en aquests moments té la població de Catalunya; i he triat el cinema per l’impacte que té a tots els mitjans de comunicació i perquè la causa de la independència necessita tota la credibilitat que dóna un mitjà prestigiós com aquest.'

Isona Passola ja va impulsar el documental 'Cataluña-Espanya', que va produir i dirigir, on pretenia fer una reflexió sobre les tensions entre Catalunya i Espanya, des del punt de vista econòmic, filosòfic, històric, a través de diferents pensadors.

Extret de Notícies de Vilaweb

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog