10 de gener 2013

Símptomes de Perill d'una LOAPA "Mas-Rajoy-princep-Pujol" contra l'independentisme.




No em fa cap gràcia l'article d'opinió de Jordi Pujol al Punt-Avui+ d'avui.

No em fa cap gràcia perquè en aquests moments de reforçament aparent de la voluntat de Ciu d'anar vers una Consulta el 2014, no lliga, no es fa comprensible un article que enlloc de reforçar la moguda independentista es dedica a repassar els mínims autonòmics que li calen a Catalunya per poder tirar endavant segons J.Pujol.

Si algú es pensa que Jordi Pujol la no mana dins de Ciu va ben errat. Aquest domini de l'ex President Pujol sobre les ments convergents ja es va fer palès en els prolegòmens de la darrera campanya electoral i en la mateixa campanya pel proppassat 25-N.

L'home del pul·lòver beig d'estar per casa, aquell home que dos passes enrere feia costat al Mas aquella ja llunyana nit mentre aquest, el Mas, anunciava per TV  la traïció del Concert Econòmic Solidari -en termes de Ciu- al final dels tràmits del caduc i ja mort -per sort- estatut capat i ribotat; aquell home -Jordi Pujol- encara mana massa i escriu de nou, d'estar per casa, un article rebaixat, rebaixant i deixant a pocs centímetres de terra l'aspiració nacional dels catalans.

SOS !!! L'home del pul·lòver beig d'estar per casa, ha parlat! no us penseu pas que es tracta d'un article ingenu, no! em temo que es tracta d'una LOAPA convergent -entenguis convergent com parlant dels nobles traïdors de Braveheart- una LOAPA convergent en tota regla que podria haver estat maquinada en una reunió d'alt nivell que tots plegats hem pogut veure amb preocupació justificada dins d'un tren, en aquest cas hi havia el Príncep espanyol, substitut ja del seu caducat pare en representació de la monarquia borbònica, monarquia de la que tots hem de tenir present la seva naturalesa altament i permanentment corrosiva contra Catalunya. Al mateix vagó i sembla que sols hi havia el cap de Govern espanyol l'enemic número dos de torn perquè el número u era l'esmentat príncep, també hi havia naturalment el President autonòmic i colonial català, no oblidem encara la seva naturalesa autonòmica i colonial.

De què van parlar!? Quan s'ajunten aquesta gent Catalunya perilla!

Les converses i el bon rollo entre el rei caducat i l'home del pul·lòver beig d'estar per casa han lligat de peus i mans Catalunya durant més de 30 anys. Entre secrets, fidelitats inconfessables i inconfessades, antics problemes bancaris amb alt perill de possibles xantatges, l'"ara no toca" persistent i esgotador i des de fa poc l'"ui, és tan difícil" fan témer el pitjor i també inconfessable: el "Farem molt o farem veure molt per acabar no fent res!

Per acabar-ho d'adobar tot plegat, quina pudor de socarrim fa el desenllaç del cas Pallerols, judicatura, partits, Rajoy, príncep, Mas, estaments madrilenys del poder central colonial espanyol, tot plegat emmerdat i barrejat! quina pudor de socarrim i de MERDA en majúscules ... , quines prebendes, quins favors, quins silencis ... tot plegat a canvi de què? !!!

Perquè tinguem-ho en compte catalans que anhelem la nostra pàtria lliure i neta, tot té un preu! i nosaltres això no ho podem permetre ni nosaltres els castigats catalans ens ho podem permetre.

Obrim els ulls ben esbatanats perquè una vegada més ens volen fotre!
No ho permetem!
Visqui Catalunya lliure! mori la partitocràcia bruta que ens ha tocat patir!

I Espanya, tinguem-ho ben clar! que s'espavili sense nosaltres!

Rajoy i príncep i els que en puguin ser còmplices marxeu cap el centre de la vostra estimada "meseta" i no ens emprenyeu mai més!

Salvador Molins i els homes i dones del BIC, membre de Catalunya Acció

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog