25 de gener 2013

Hem de detectar i trencar tot el joc de reixes que conformen la seva llei i el seu bastó.




El "conflicte de Sobirania" que s'acaba d'encetar entre Catalunya i Espanya (Jordi Barbeta, Subdirector de la Vanguardia en una taula rodona) és el famós, anhelat i esperat xoc de trens (Salvador Molins, BIC-CA)

Aquesta vegada el manifest va de veres ... !

Ahir el Parlament de Catalunya va iniciar de forma oficial el primer conflicte declarat amb Espanya, un conflicte que no tindrà aturador.

Mai Catalunya havia estat tan present a nivell internacional: Tot el món va veure la capital de Catalunya ocupada per una manifestació independentista i pacifista, una manifestació tan gran i ordenada que esdevé la segona més gran de la història europea després de la Manifestació pel Mur de Berlín en un país, Alemanya, d'uns 90 milions d'habitants, quan el Principat de Catalunya només som  7 milions de persones.

El que va passar ahir és radicalment important: a partir d'ara la sobirania a Catalunya ja no és dels espanyols!  Catalunya és subjecte polític i jurídic sobirà!

Navarro l'encerta quan diu: "Declarar de forma unilateral la sobirania de Catalunya és apostar per la Independència. Sobra qualsevol consulta posterior"

També l'encertava el Mundo amb el seu titular "Han robado un derecho a los españoles", sí! els acabem de robar el dret a l'absolutisme, hem trencat un dels seus principis fonamentals, una de les argolles i grillons que ens atenallen  "la soberanía pertenece al Pueblo Español" ara hi ha uns altres amos de la sobirania que ells creien que era de la seva exclusiva propietat.

Ells diran que no, però no val el que diguin ells sinó la percepció que en tinguem nosaltres i les decisions que se'n derivin i que prenguem.

Encara més: hem de detectar i trencar tot el joc de reixes que han elaborat els espanyols amb gran perspicàcia! ... quan ho assolim esdevindrem més lliures cada dia fins a la ruptura total!

Salvador Molins, BIC-Catalunya Acció

---------

Fotografia extreta del Periòdico de Catalunya:

"L'Obama català", el "Moisès català", es va fusionant amb la seva determinació i crec que cada dia interpreta més bé el sentir del seu Poble que a partir d'ara ja és sobirà i aquest fet es fa visible en l'opinió internacional.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog